Μπουλέ σε Ουγγαρέζο: «Χωρίσαμε γιατί με κεράτωνες» | Video

μπουλέ-σε-ουγγαρέζο-χωρίσαμε-γιατί-μ-183749

Την περασμένη εβδομάδα ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήταν στην ώρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο MEGA Με Μία, το Ougachallenge και όπως συμβαίνει με κάθε καλεσμένο κλήθηκε να προκαλέσει έναν «διάσημο» που θα έπαιρνε την θέση του την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Καλυβάτσης δήλωσε τη Νάντια Μπουλέ και ο Ουγγαρέζος πάγωσε ακούγοντας το όνομα της γιατί θα βρισκόταν τετ α τετ με την πρώην του.

Αν ζορίστηκε ο Ουγγαρέζος όταν άκουσε το όνομα της, τότε με αυτά που του είπε κατάφατσα θα πάγωσε ακόμα περισσότερο. Αλλά πήγαινε γυρεύοντας κι αυτός. Τι το ήθελε να την ρωτήσει γιατί τον χώρισε; Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια αποκάλυψε on air ότι η αιτία του χωρισμού τους ήταν το… κέρατο.

Η στιχομυθία είχε ως εξής:

– «Τι κάνουν οι γονείς σου; Ρωτάνε για μένα;»

– «Ποτέ! Ο αδελφός μου καμιά φορά, αλλά αραιά και που.»

– «Γιατί χωρίσαμε;»

– «Γιατί με κεράτωνες!»

«Τι είπες τώρα; Τι είπες τώρα;» είπε ο Ουγγαρέζος που τα έχασε προς στιγμήν και το γύρισε στην… τρελίτσα.

«Πόσο απίστευτος γκόμενος πιστεύεις οτι είμαι; Σου λείπω, Γιατί κλαις; Εδώ δεν έκλαιγες όταν με παράτησες. Στην Αντίπαρο γιατί δε με χαιρέτησες;» έλεγε στην πρώην του.

«Δημήτρη ψυχανάλυση θα κάνουμε; Αμάν αυτός ο Καλυβάτσης, τι ιδέα είχε;» είπε η Νάντια Μπουλέ που εμφανίστηκε με ένα πολύ κοντό φόρεμα με μακριές κάλτσες που αναδείκνυαν τα προκλητικά πόδια της.boule

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook