Μπασκετική πανδαισία από τους μαθητές στην 4η αγωνιστική του «Cretan Kings Assist Basketball» | Photos

μπασκετική-πανδαισία-από-τους-μαθητέ-641605

«Ποδαρικό» για το νέο έτος πραγματοποίησαν τα Δημοτικά Σχολεία που συμμετέχουν στο 4ο σχολικό τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball».

Χθες διεξήχθη η 4η αγωνιστική του τουρνουά, με δεκάδες μαθητές να δίνουν το «παρών» για πρώτη φορά το 2018, στο γήπεδο του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου. Άπαντες συμμετείχαν στη μεγάλη μπασκετική γιορτή που διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη σεζόν από το Ρέθυμνο Cretan Kings, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist». Τα παιδιά έβαλαν τις αγωνιστικές τους στολές, εκπροσωπώντας το σχολείο τους, με στόχο πάνω απ’ όλα τη χαρά του παιχνιδιού. Συνολικά «παρέλασαν» 16 Δημοτικά Σχολεία, με την 4η αγωνιστική να περιλαμβάνει 8 αναμετρήσεις.

Μάλιστα, τη διοργάνωση παρακολούθησαν και οι παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings Χριστόφορος Στεφανίδης και Άντονι Λι, οι οποίοι έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς μαθητές. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει ο διασκεδαστής των παιδιών, Κερατούκλης, μοιράζοντας πολλές αγκαλιές και χαμόγελα.

«Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού σχολείου για την άψογη φιλοξενία, την εθελοντική ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου και τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου».

Χορηγός του τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN και το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook