Μπαξεβάνος: «Δεν προλαβαίνουμε να στεναχωρηθούμε ή να χαρούμε για τίποτα»

μπαξεβάνος-δεν-προλαβαίνουμε-να-στε-468349

Για την σπουδαιότητα του εντός έδρας αγώνα του Κισσαμικού με την Σπάρτη, το Σάββατο στις 15:00, μίλησε πριν την προπόνηση της Πέμπτης στο kissamikos.gr ο Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας: «Είναι τελείως διαφορετικό παιχνίδι, άλλος θεσμός ο ένας, άλλος ο άλλος. Αυτός (σ.σ. το πρωτάθλημα) είναι ο θεσμός που πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία. Δεν προλαβαίνουμε να στεναχωρηθούμε ή να χαρούμε για τίποτα, γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Εμείς πρέπει με την ίδια διάθεση, την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος να πάμε και στο παιχνίδι με την Σπάρτη, που είναι μία πολύ καλή ομάδα. Να πάμε να δείξουμε τον ίδιο καλό αγωνιστικό εαυτό και να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, εκεί που τους χρειαζόμαστε περισσότερο».

ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Επίσης, μίλησε και ο Γιώργος Θέος. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι του Κυπέλλου και στρέφουμε την προσοχή μας σε αυτό του πρωταθλήματος με τηn Σπάρτη. Αυτό που έχει σημασία για εμάς στο παιχνίδι του Σαββάτου είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης, δεν μας περνάει από το μυαλό ούτε καν η ισοπαλία. Μας έδωσε μεγάλη ψυχολογία το αποτέλεσμα στον αγώνα του Κυπέλλου, αλλά πρέπει να κρατήσουμε το αποτέλεσμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση και να κοιτάξουμε μπροστά. Από σήμερα τα… κεφάλια μέσα, δύο ημέρες τώρα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τη Σπάρτη, γιατί πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μόνο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook