Μπαξεβάνος: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά παρότι ο καιρός ήταν δύσκολος»

μπαξεβάνος-έγινε-μεγάλη-προσπάθεια-363148

Μεγάλη προσπάθεια έκαναν οι παίκτες του Κισσαμικού κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας, Σπύρος Μπαξεβάνος. Διαβάστε τα όσα είπε ο ομόλογός του στον Αγροτικό Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης.

Η τοποθέτηση του Σπύρου Μπαξεβάνου: «Να ευχαριστήσω τον Κωστή (σ.σ. Γεωργιάδη) τα καλά του λόγια. Ο Κωστής είναι φίλος και σε κάποια πράγματα ίσως να υπερβάλει λίγο. Σπουδαίος προπονητής δεν είμαι, εκπαιδευόμενος είμαι ακόμα κι εγώ μαθαίνω, όλοι μαθαίνουμε. Πάντως να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία ομάδα που από τη στιγμή που ανέλαβε ο Κώστας έχει κάνει μία αξιέπαινη πορεία και από εκεί που ήταν σε χαμηλή βαθμολογική θέση νομίζω ότι τώρα κοιτάει τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα από τη στιγμή που πήρε την ομάδα και την καθοδηγεί αυτός.

Από εκεί και πέρα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς θέλαμε να δείξουμε αντίδραση από την προηγούμενη εμφάνιση που είχαμε την Κυριακή στην Ελευσίνα, που νομίζω ότι μπορεί να έκανε το χειρότερο παιχνίδι που έχει κάνει ποτέ η ομάδα μας. Είχαμε κάνει προγραμματισμό για αυτά τα δύο παιχνίδια επειδή ξέραμε ότι ήταν κοντά, Κυριακή-Τετάρτη, αλλά και ότι ο Αγροτικός Αστέρας δεν θα παίξει παιχνίδι την Κυριακή και θα έρθει με πιο φρέσκα πόδια από εμάς και επιλέξαμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνιστούνε στο παιχνίδι της Ελευσίνας και κάποιοι άλλοι να αγωνιστούνε σήμερα σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι δικαιωθήκαμε και από την εικόνα και από το αποτέλεσμα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά παρότι ο καιρός ήταν δύσκολος και είχε ζέστη. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα παίζουν με μεγαλύτερη πίεση από αυτή που παίζουν οι δικοί μας. Οι δικοί μου ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή έχουν την άνεση να βγάζουν πράγματα μέσα στο γήπεδο. Εγώ αυτή την εικόνα θέλω να βλέπω, αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Το είπα και το ξαναλέω ότι πρέπει να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μέχρι το τέλος, να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα κι εκεί να πάμε να «κυνηγήσουμε» πράγματα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κώστα και να πετύχει η ομάδα του τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο εύκολα και να ευχηθώ σε όλους καλή Ανάσταση και υγεία σε όλον τον κόσμο, που είναι και το κυριότερο».

georgiadis mpaxevanos

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αγρ. Αστέρα Κώστας Γεωργιάδης ανέφερε: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς ανασταλτικούς παράγοντες για εμάς και προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να προστατεύσουμε την ομάδα από αυτό το κομμάτι. Ο πρώτος παράγοντας είναι η ελληνική μας νοοτροπία. Μετά από μία σπουδαία νίκη μέσα στον Απόλλωνα υπήρχε ένας εφησυχασμός, τον οποίο διέκρινα μέσα στην ομάδα και προσπάθησα να αφυπνίσω τους ποδοσφαιριστές, δυστυχώς όχι στο επίπεδο και στον βαθμό που θα ήθελα. Δεύτερον ήταν ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που γνωρίζω από τον κόουτς ότι είναι μία εξαιρετική τακτικά ομάδα, γιατί έχει έναν πολύ σπουδαίο προπονητή και επίσης το ότι είναι μία ομάδα η οποία έχει πετύχει τον στόχο της και αυτή η ελευθερία και η άνεση που νιώθει ο ποδοσφαιριστής όταν έχει πετύχει τον στόχο του είναι ένας παράγοντας που σε ενθαρρύνει να παίξεις πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα νομίζω ότι υστερήσαμε σε όλες τις φάσεις του ποδοσφαίρου, και στην αμυντική μας λειτουργία και στη μετάβασή μας, και στην αρνητική και στη θετική, αλλά και στην επιθετική μας λειτουργία. Νομίζω ότι δεν χωράνε πολλά σχόλια, δίκαια κέρδισε ο Κισσαμικός, ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε γρήγορα εμείς είναι να συμμαζέψουμε τα μυαλά μας, γιατί δεν έχουμε πετύχει τίποτα απολύτως και την επόμενη αγωνιστική έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, την Ελευσίνα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να επανέλθουμε πάλι στις καλές αγωνιστικές μας παρουσίες. Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση, καλές γιορτές και να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ανθρώπους του Κισσαμικού, αλλά και τον κόουτς, για την πολύ καλή φιλοξενία».

Για το αν ήταν γενικότερα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι: «Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό, κακοί ήμασταν εμείς. Ο Κισσαμικός προσπάθησε να κάνει καλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αν δεν βγήκαν κάποια πράγματα ίσως έπαιξε ρόλο και η ζέστη, είναι πολλά πράγματα, αλλά προσπάθησε να κάνει πράγματα. Η δική μου ομάδα δεν προσπάθησε να κάνει τίποτα απολύτως».

Για το τι τον αγχώνει για τη συνέχεια: «Δεν αγχώνομαι καθόλου. Όσο δουλεύεις θα έχεις αποτελέσματα. Το μόνο πράγμα το οποίο πρέπει να αντιληφθούμε μέσα στον σύλλογο, από τον πρώτο άνθρωπο μέχρι τον τελευταίο, ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Δεν μπήκε αγχωτικά ο στόχος της παραμονής για εμένα, γιατί τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη αξία. Αλλά αν εφησυχάζεσαι μπορείς από την τελευταία ομάδα στην τελευταία κατηγορία να χάσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook