Μπακογιάννης: Ανάπτυξη στον ύπνο μας, αν δεν ξεπεράσουμε τη γραφειοκρατία

μπακογιάννης-ανάπτυξη-στον-ύπνο-μας-α-566639

Το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας καυτηριάζει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “θα μπορούσε να είναι αστείο αλλά δεν είναι. Επιτέλους, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια, καταφέραμε να υπογράψουμε τη σύμβαση με την οποία η Περιφέρειά μας δίνει για υλικά και αναλώσιμα στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, 120.000 ευρώ, πέρα και πάνω από τις αρμοδιότητές μας. Δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτά λόγω γραφειοκρατίας” και προσθέτει: “Αυτά φωνάξαμε και στους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό όταν ήρθαν να μιλήσουμε για ανάπτυξη. Αν δεν ξεπεράσουμε τέτοια προβλήματα, ανάπτυξη μόνο στον ύπνο μας… “.

Θα μπορούσε να είναι αστείο αλλά δεν είναι. Επιτέλους, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια, καταφέραμε να υπογράψουμε τη σύμβαση με την οποία η Περιφέρειά μας δίνει για υλικά και αναλώσιμα στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, 120.000 ευρώ, πέρα και πάνω από τις αρμοδιότητές μας. Δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτά λόγω γραφειοκρατίας. Αυτά φωνάξαμε και στους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό όταν ήρθαν να μιλήσουμε για ανάπτυξη. Αν δεν ξεπεράσουμε τετοια προβλήματα, ανάπτυξη μόνο στον ύπνο μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook