Μουσική παράσταση στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

μουσική-παράσταση-στη-δημοτική-πινακ-193499

synayliaΤην Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση με τίτλο ‘’ΣΠωΝδή στον Έρωτα” από το μουσικό ντουέτο “Είμαστε 2”, το οποίο αποτελείται από τους μουσικούς: Ελισάβετ Βερούλη – τραγούδι, κιθάρα και Γιώργο Λουτσέτη – πιάνο, τραγούδι.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί με ταυτόχρονη μετάφραση στην νοηματική γλώσσα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κωφών Χανίων “Σαμαριά”, ο οποίος φέτος συμπληρώνει τριάντα χρόνια παρουσίας και δράσης στα Χανιά.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται συναυλία στα Χανιά με αυτόν τον τρόπο.

Μεταξύ άλλων θα ακουστούν αποσπάσματα από ποιήματα των: Γιώργου Βλαχάκη, Οδυσσέα Ελύτη, Διονύση Καρατζά, Τάσου Λειβαδίτη, Τίτου Πατρίκιου, Κωστή Παλαμά, Αλκυόνης Παπαδάκη, Γιάννη Ρίτσου, Σαπφούς, Gergana’s Bardza.

Τραγούδια και μουσικές των: Ηλία Ανδριόπουλου, Μίκη Θεοδωράκη, Νίου Ζούδιαρη, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Ελένης Καραϊνδρου, Γιώργου Καζαντζή, Νίκου Κυπουργού, Αφροδίτης Μάνου, Νότη Μαυρουδή και πρωτότυπες συνθέσεις της Ελισάβετ Βερούλη και του Γιώργου Λουτσέτη.

Η συγκεκριμένη μουσική παράσταση αναφέρεται στον Ανίκητο Έρωτα με τις δύο φύσεις, τον γεμάτο Φως αλλά και Πυρ, τον άρρηκτα συνδεδεμένο με την ψυχή του ανθρώπου, αφού αποτελεί γι’ αυτήν το αιώνιο ταξίδι με προορισμό το πνευματικό κάλλος και την αυτοεκτίμηση, αρετές που τον αξιώνουν να συμβάλλει στη συμπαντική ισορροπία.

Ώρα έναρξης: 8:00 μ.μ. ακριβώς! Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook