Μοναδικός! Έτσι «ξεγέλασε» τη Ryanair και δεν πλήρωσε για τις αποσκευές που είχε… πάνω του! | Photos+Video

μοναδικός-έτσι-ξεγέλασε-τη-ryanair-και-δεν-764638

Μόλις έμαθε πως η Ryanair χρεώνει έξτρα τις αποσκευές 10 κιλών, κάτι που πριν δεν ίσχυε μέχρι πρότινος, αποφάσισε να την εκδικηθεί.

Ο λόγος για τον Βρετανό Λι Σεμίνο, ο οποίος αποφάσισε να κάνει το παλτό του βαλίτσα και να ξεγελάσει την αεροπορική εταιρία.

Μαγνητοσκοπώντας την προσπάθειά του, ο Σεμίνο επιβιβάστηκε σε πτήση της Ryanair έχοντας ράψει ολόκληρη την γκαρνταρόμπα που ήθελε να πάρει μαζί του μέσα στο παλτό του και να μην πληρώσει χειραποσκευή.

«Ταξιδεύω συνέχεια με την Ryanair, γιατί προσφέρει φτηνά εισιτήρια για σημαντικούς προορισμούς. Επειδή ταξιδεύω τόσο συχνά, ξέρω τα πάντα για τις χρεώσεις των αποσκευών και πάντα καταφέρνω να μεταφέρω τα ρούχα μου στην χειραποσκευή», δήλωσε στην Daily Mail. «Είχα ένα παλιό πανωφόρι στο σπίτι και σκέφτηκα να ρωτήσω τι μπορούν να κάνουν οι ντόπιοι μόδιστροι», λέει για την ιδέα του να κάνει τσέπες στο παλτό του.

«Έτσι βρήκα έναν φιλικό ράφτη που το έφτιαξε με τέτοιο τρόπο, ώστε να χωρά το περιεχόμενο μιας μικρής βαλίτσας». Ο ράφτης έφτιαξε οχτώ χωρίσματα μέσα στο παλτό, τα οποία μπορούσαν να υποδεχτούν πλήθος ρούχων και εσωρούχων. Σε μικρές πλαστικές σακούλες, πρόσθεσε ακόμα και την οδοντόβουρτσα, το σαπούνι και την οδοντόκρεμά του», περιέγραψε ο Βρετανός.

zarpanews.gr

One thought on “Μοναδικός! Έτσι «ξεγέλασε» τη Ryanair και δεν πλήρωσε για τις αποσκευές που είχε… πάνω του! | Photos+Video

  1. πιφ, βρωμοεταιρια που εχει σαν φιλοσοφια το τσουβαλιασμα των πελατων της και το να βγαζει απο τη μυγα ξυγκι. Ουστ! ευτυχως που ξεκουμπιστηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook