Μοιράζει υποτροφίες στους φετινούς απόφοιτους λυκείων ο Δήμος Χανίων | Συνεχίζεται και το «Πακέτο του Φοιτητή»

μοιράζει-υποτροφίες-στους-φετινούς-α-736222

Στην προσφορά υποτροφιών από ιδιωτικά εκπαιδευτήρια της πόλης προχωρά και φέτος ο Δήμος Χανίων στους απόφοιτους των λυκείων το 2017-2018, που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελευθερία Αλιφιεράκη, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για διάφορες κοινωνικές δράσεις, ο Δήμος κατάφερε και φέτος να συγκεντρώσει υποτροφίες και να τις προσφέρει στους μαθητές που δεν κατόρθωσαν να περάσουν σε κάποιο δημόσιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Οι υποτροφίες από διάφορες ειδικότητες, μεταξύ άλλων βοηθών βρεφονηπιοκόμων, αισθητικής, μαγειρικής τέχνης κ.α., θα απονεμηθούν το επόμενο διάστημα στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές.

Πακέτο του Φοιτητή

Συνεχίζεται και φέτος η δράση του κοινωνικού χαρακτήρα για τους Χανιώτες φοιτητές σε όλη την Ελλάδα, που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν διάφορα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, μέσω του «πακέτου του Φοιτητή», όπου στέλνονται σε μηναία βάση είδη ατομικής υγιεινής και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Κοινωνικό Φροντιστήριο

Παράλληλα, η Ένωση Φροντιστών Νομού Χανίων έχει προσφέρει και φέτος 30 θέσεις για  παιδιά οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών, που θα έχουν το δικαίωμα να φοιτήσουν εντελώς δωρεάν στα φροντιστήρια της πόλης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook