Μνημόνια τέλος! Ο Σαμαράς ανακάλυψε τον τάφο του Elvis Presley

μνημόνια-τέλος-ο-σαμαράς-ανακάλυψε-το-163021

elvis-presleyΟι μεγαλοπρεπείς Σφίγγες, το εσωτερικό του περιβόλου του τάφου και η σφραγισμένη  χρόνια είσοδος του αρχαίου τύμβου παραπέμπουν στον Elvis Presley ή στον Ιησού Χριστό.

Εάν ο τάφος ανήκει σε έναν από τους δύο δεν θα χρειασθεί να ξαναδουλέψεις και θα βγούμε από το μνημόνιο επειδή εκατομμύρια τουρίστες απ΄όλο τον κόσμο θα καταφθάνουν με κάθε μέσο στην Αρχαία Αμφίπολη.

Όλη τη μεγαλοπρέπεια του μνημείου δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τα ευρήματα στον τάφο της Αμφίπολης.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγός του Γεωργία Σαμαρά και ο υπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Τασούλας, ανιψιός του Αβέρωφ ή κάτι τέτοιο του Αβέρωφ, που βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο, άκουσαν προσεκτικά τους αρχαιολόγους και επεξεργάστηκαν τον επιβλητικό τάφο του βασιλιά της Ροκ.

Ο περίβολος του ταφικού μνημείου, σμιλεμένος από μάρμαρο Θάσου είναι τόσο καλοδιατηρημένος που προκαλεί απορία εάν είναι ακόμη εν ζωή ο βασιλιάς της Ροκ.

Οι λείες πλάκες που στήθηκαν εκεί για να φυλάξουν από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες τον νεκρό είναι η πρώτη εικόνα που αντικρύζει όποιος βρίσκεται στην Αμφίπολη.

Όλος ο κόσμος αναμένει με αγωνία την συνέχεια της ανασκαφής, που θα απαντήσει και στο μεγάλο ερώτημα: Σε ποιον ανήκει ο μεγαλοπρεπής Τάφος της Αμφίπολης;

Στον Βασιλιά Έλβις ή στον Χριστό.

Αμέσως μετά την απάντηση ο Σαμαράς θα λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του Κέννεντυ και στην συνέχεια θα μείνει στην παγκόσμια ιστορία απαντώντας στο υπαρξιακό ερώτημα εάν υπάρχει ζωή μετά θάνατο.

Πηγή: kourdistoportocali.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook