Μιχάλης Κοτζαμιχάλης: «Στηρίζω τον Τάσο Βάμβουκα»

μιχάλης-κοτζαμιχάλης-στηρίζω-τον-τά-130428

kotzamixalis

Στον Τάσο Βάμβουκα και τον «Δήμο Ενεργών Πολιτών» προσχώρησε και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Κοτζαμιχάλης, πέντε μήνες μετά την παραίτησή του από την δημοτική ομάδα Σκουλάκη, δηλώνοντας πεπεισμένος ότι αυτή είναι η «καλύτερη επιλογή» που μπορεί «να επαναφέρει τον Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά».

Αναλυτικά, ανακοίνωσε τα εξής:

«Στις 11 Οκτωβρίου 2013 ανακοίνωσα, μέσω της θεσμικής οδού, την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας στον Δήμο Χανίων.

Ήταν μία επιβεβλημένη απόφαση, μία απόφαση ευθύνης, για την οποία τοποθετήθηκα δημοσίως, εξηγώντας λεπτομερώς και με επάρκεια τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτήν.

Έκτοτε, συνεπής ως προς τις δεσμεύσεις μου στους συμπολίτες μας, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους, συμμετείχα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, τοποθετούμενος, διά της ψήφου μου και όχι μόνο, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.

Όλο αυτό το διάστημα των πέντε μηνών περίπου, έγινα αποδέκτης πολλών μηνυμάτων, από πολίτες κάθε πολιτικής – κομματικής – ιδεολογικής «ταυτότητας», οι οποίοι επεσήμαναν και εξακολουθούν να επισημαίνουν, σε κάθε ευκαιρία, την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να υπάρξει μία εκ βάθρων αλλαγή σε ό,τι αφορά κυρίως τον τρόπο λειτουργίας, στην προκειμένη περίπτωση, του Δήμου Χανίων και κατά συνέπεια στη διοίκησή του και στην αποτελεσματικότητά του.

Με βάση όλα τα παραπάνω και με δεδομένη την προσωπική μου αγωνία για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας και την επιθυμία μου να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς στα κοινά με οιονδήποτε τρόπο, αν φυσικά οι συμπολίτες μας με τιμήσουν και πάλι με την ψήφο τους, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Δήμος Ενεργών Πολιτών», επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Τάσος Βάμβουκας.

Έχοντας παρακολουθήσει την αυτοδιοικητική διαδρομή του κ. Βάμβουκα και των συνεργατών του την προηγούμενη τριετία, με τη σταθερή, συνεπή και σοβαρή παρουσία εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, είμαι πεπεισμένος ότι είναι η καλύτερη επιλογή.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο κ. Τάσος Βάμβουκας, ένας επιτυχημένος και καταξιωμένος συμπολίτης μας, με βαθειά γνώση του επαγγελματικού «στίβου» και με πλούσιο κοινωνικό έργο και προσφορά, ειδικά σε θέματα που αφορούν τον τομέα της υγείας, έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει, από θέσεις ευθύνης, ότι είναι ένας άνθρωπος του διαλόγου και της σύνθεσης, ένας άνθρωπος που ξέρει να ακούει και να κάνει κάθε φορά την καλύτερη επιλογή, ένας άνθρωπος που έχει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία για να βάλει τον Δήμο Χανίων σε αναπτυξιακή τροχιά, σε αγαστή συνεργασία με τους όλους τους συνεργάτες του και τους τοπικούς φορείς.

Για όλους τους παραπάνω λόγους στηρίζω την υποψηφιότητα του κ. Τάσου Βάμβουκα και δηλώνω ότι θα συμμετέχω ενεργά στην κοινή προσπάθεια που όλοι μαζί θα καταβάλλουμε, ως «Δήμος Ενεργών Πολιτών», για να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο Χανίων.

 

Μιχάλης Κοτζαμιχάλης

Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook