Μιλάμε για… επίπεδο | Τζώρτζης του MasterChef για Γωγώ: Ούτε θα την έφτυνα | Video

μιλάμε-για-επίπεδο-τζώρτζης-του-masterchef-γι-684370

Ξέσπασε κατά της Γωγώς Κωστάκη ο Τζώρτζης Παπανικολάου, μιλώντας στην εκπομπή «Εμείς» για όσα έγιναν στο διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef, ο οποίος έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Οι αρχικά φιλικές σχέσεις των δύο διαγωνιζόμενων επιδεινώθηκαν σημαντικά και φαίνεται πως παραμένουν έτσι μέχρι σήμερα, με τον Τζώρτζη να δηλώνει: «Αν ερχόταν και με έπιανε για να τα βρούμε, ούτε το σάλιο μου δεν θα χαράμιζα, ούτε θα την έφτυνα».

«Δεν περίμενα ότι αυτή η σχέση θα καταλήξει έτσι. Η κόντρα ξεκίνησε μετά από μια δοκιμασία ασυλίας. Θεωρούσα πολύ γελοίο για μια εμπειρία έξι χρονών, να βοηθήσεις κάποιον απλά να στήσει μια τάρτα. Ό,τι είχα κάνει για τη Γωγώ, τα πέταξε στον αέρα. Όποιος δεν είχε να δώσει μαγειρικά, έπρεπε να σκεφτεί να δώσει κάτι άλλο μέσα στον διαγωνισμό.

Όταν επέστρεψε, σκέφτηκα ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι πάρα πολύ τυχεροί στη ζωή τους. Δεν της άξιζε αυτή η δεύτερη ευκαιρία.

Υπήρχαν άτομα όπως ήταν η Γωγώ που απλά πέρναγε την ώρα της έτσι. Ότι βγαίνει ένας άνθρωπος και μιλάει έτσι και δεν τον κράζει ο κόσμος και κράζει εμένα, τι να πω… Το να είσαι «μπιπ» και μάγειρας, λες «είναι μπιπ, αλλά καλός μάγειρας». Το να είσαι άσχετη, δεν είναι καλός μάγειρας.

Θεωρώ ντροπή, θεωρώ ανήθικο και άμα την έβλεπα μπροστά μου δεν θα ήξερα τι θα έκανα. Αν ερχόταν και με έπιανε για να τα βρούμε, ούτε το σάλιο μου δεν θα χαράμιζα, ούτε θα την έφτυνα. Τόσο πολύ!

Την ευχαριστώ όμως γιατί χάρη σε αυτήν, εγώ έγινα viral. Ήθελε να βγάλει κάτι για να πουλήσει. Αν η Γωγώ άνοιγε ένα ρημαδοβιβλίο, με την προσωπικότητα και τις λίγες γνώσεις που είχε, θα είχε καταφέρει περισσότερα. Απ’ ότι μου είχε πει, δεν είχε αφήσει αίτηση για αίτηση σε ριάλιτι. Τι να σου πω, Γωγώ… Εγώ πήγα σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής για να διακριθώ πάνω στο αντικείμενό μου, δεν είχα πάρει σβάρνα όλα τα ριάλιτι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook