Μια μαμά ενάντια στα τρίδυμα: Το βίντεο που κάνει «θραύση»

μια-μαμά-ενάντια-στα-τρίδυμα-το-βίντεο-329460

Θραύση κάνει στο Διαδίκτυο το βίντεο με μία Καναδή μητέρα που προσπαθεί να φορέσει στα παιδιά της πιτζάμες. Κάτι τόσο απλό αλλά και τόσο δύσκολο ταυτόχρονα.

Η μητέρα πρέπει να φροντίζει καθημερινά την δίχρονη κόρη της, Έιμι και τα τρίδυμα, Ολίβια, Τζάκσον και Λιβάι.

Περίπου 42 εκατομμύρια χρήστες παρακολούθησαν στο faceboook το δίλεπτο βίντεο στο οποίο τα μικρά της οικογένειας απολαμβάνουν το παιχνίδι φορώντας τις πάνες τους, ενώ η μητέρα προσπαθεί να τα κρατήσει να μην πέσουν από το κρεβάτι αλλά και να τα ντύσει ταυτόχρονα.

Το θέαμα είναι απολαυστικό για τους χρήστες των social media, όχι όμως και για την πολύτεκνη μητέρα. Ο φακός αποθανατίζει τον καθημερινό αγώνα της Κόρι Λιν Γουάιτ από το Οντάριο του Καναδά να βάλει σε τάξη την οικογένειά της.

Κάθε βράδυ το ίδιο σκηνικό: Η μητέρα βάζει στο κρεβάτι τα μόλις οκτώ μηνών τρίδυμα, αλλά και την δίχρονη κόρη της. Στόχος της είναι να προετοιμάσει τα παιδιά για ύπνο και να τους φορέσει πιτζάμες. Κι όταν αρχίζει να ντύνει το ένα, τότε τα άλλα αρχίζουν τις τούμπες, ενώ το μεγαλύτερο, η Έιμι, ανεβοκατεβαίνει στο κρεβάτι, απολαμβάνοντας το παιχνίδι. Μάταια, η μητέρα προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Πάντως, στον καθημερινό της αγώνα έχει και την βοήθεια του συντρόφου της, Νταν Γκίμπσον,

Το ζευγάρι ανέβασε στο facebook το επίμαχο βίντεο που απεικονίζει την καθημερινότητα μιας εξαμελούς οικογένειας με τους χρήστες να δίνουν οδηγίες στην μητέρα, όπως, το να αλλάζει τα παιδιά της σε στρώμα και όχι σε κρεβάτι για να μην πέσουν και χτυπήσουν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook