Μια… ανάσα από τα διόδια στον ΒΟΑΚ | Οι ερωτήσεις στους οδηγούς «πρόδωσαν» το σχεδιασμό

μια-ανάσα-από-τα-διόδια-στον-βοακ-οι-ε-720551

Νάτα μας! Όλο και πιο κοντά τα…διόδια! Οπως γράφει η εφημερίδα Πατρίς, Πρέπει πολλοί οδηγοί να εξεπλάγησαν χθες στον ΒΟΑΚ. Ειδικά όσοι οδηγούσαν από Ηράκλειο προς την Χερσόνησο και είδαν ένα κλιμάκιο στελεχών με τα γνωστά  φωσφοριζέ γιλέκα να τους σταματούν.

«Είμαστε από το Υπουργείο Μεταφορών» έλεγαν και άρχιζαν τις ερωτήσεις στους οδηγούς από που έρχονται, που πάνε, τις μετακινήσεις τους. Και μετά στο… ζουμί!

«ΘΑ προτιμούσατε να κάνετε μια διαδρομή των σαράντα λεπτών σήμερα σε είκοσι λεπτά και να πληρώνετε 8 ευρώ; Ή θα προτιμούσατε να κάνετε την ίδια διαδρομή σε 15 λεπτά και να πληρώνετε 12 ευρώ;»

Κόκαλο οι οδηγοί που κατάλαβαν ότι τα διόδια είναι προ των πυλών και στην Κρήτη…

Πηγή: cretalive.gr

7 thoughts on “Μια… ανάσα από τα διόδια στον ΒΟΑΚ | Οι ερωτήσεις στους οδηγούς «πρόδωσαν» το σχεδιασμό

  1. Πίστευε ποτέ κανείς, οτι θα θα έφτιαχναν, τον ΒΟΑΚ, Χωρίς Διόδια? Μόνο οι αφελείς και οι ευκολόπιστοι, στις διαβεβαιώσεις των πολιτικών.

  2. Τα 10 ευρω διοδια θα μας το βαλουν ειτε με φανερο ειτε με πλαγιος τροπο .
    Καποεις κακες γλωσες λενε τι νομιζουν οτι οι κριτικοι ειναι μαγκες να μη πληρωνουν διοδια ενω πληρωνει ολη η ελλαδα.

  3. Φυσικά και να βάλουν διόδια.Αλλιως ότι και να κάνουν σε λίγα χρόνια πάλι άθλιος θα είναι ο δρόμος με τις λακούβες και τα κλαδια,αφού κανείς δεν θα τον συντηρεί. Άλλωστε τώρα πληρώνουμε ποιο πολλά σε καύσιμα και σε ζωές.Δεν είναι ηλίθιοι σε όλο τον κόσμο που έχουν διόδια και εμείς εδώ στην Κρήτη οι έξυπνοι.

  4. Καλώς να ορίσει κανένας μεγάλος κρατικοδιαιτος ευεργετης καπιταλιστης όπως και στην ηπειρωτικη Ελλαδα….στη Κρητη να πάρει δωρο τον δρομο Χανίων-Σητεια να εισπραττει φράγκα!!!!!!!Μα τι υγειης καπιταλισμός!!!!!!!

  5. ΒΟΑΚ χωρίς διόδια έχουμε και τον καμαρώνουμε.. Όλοι οι σωστοί σύγχρονοι αυτοκινητοδρομοι για να συντηρηθουν χρειάζονται χρήματα. Ο τζάμπα τελειωσε..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook