Μητέρα οκτώ παιδιών ζει με τον γκέι σύζυγό της και τον σύντροφό του!

μητέρα-οκτώ-παιδιών-ζει-με-τον-γκέι-σύζ-185970

ImageHandler (1)Οι περισσότερες γυναίκες θα γινόντουσαν κόκκινες ή μοβ από τον θυμό τους αν μάθαιναν ότι ο άνδρας τους ήταν γκέι. Η Jardine Smith μητέρα οκτώ παιδιών αντιμετώπισε το θέμα με ψυχραιμία.

«Όταν ανακάλυψα ότι ο επί 10 χρόνια σύζυγός μου είναι γκέι πληγώθηκα πολύ. Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Όταν το δέχτηκα του ζήτησα να μετακομίσει σπίτι μας μαζί με τον σύντροφό του. Εδώ και τέσσερα χρόνια ζούμε όλοι μαζί σαν οικογένεια» και συνέχισε:

PAY-Jardine-Smith (1)«Ξέρω ότι ακούγεται κάπως όλο αυτό αλλά δεν με νοιάζει. Ο Paul είναι ο άνδρας μου, πατέρας των παιδιών μου, φίλος μου, το άλλο μου μισό και τον αγαπώ πολύ. Είμαστε μια ενωμένη οικογένεια. Τα παιδιά νιώθουν ασφάλεια και δεν στερούνται τον μπαμπά τους. Ο Leo (ο σύντροφός του) είναι πολύ καλός άνθρωπος και αγαπάει τα παιδιά. Για παράδειγμα όταν συμβαίνει κάτι με το σχολείο των παιδιών το θέμα το αντιμετωπίζουμε και οι τρεις σαν γονείς».

PAY-Jardine-SmithΗ Jardine αναφέρθηκε επίσης και στα κακεντρχή σχόλια που ακούν τα παιδιά της στο σχολείο: «Μια μέρα ήρθε το παιδί στεναχωρημένο από το σχολείο. Κάποιος συμμαθητής του του έκανε πλάκα για τον γκέι μπαμπά του. Εγώ του είπα ότι θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που έχει τρεις γονείς να τον αγαπούν και να τον φροντίζουν».

PAY-Jardine-Smith (2)Μάλιστα η Jardine είναι τόσο σίγουρη για την απόφασή της που ζήτησε από τον σύντροφο τους άνδρα της να υιοθετήσει δύο τους παιδιά.

H οικογένεια ζει στην πόλη Devon της Μεγάλης Βρετανίας.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook