Μητέρα και γιος μαχαίρωσαν τον παππού και του έκοψαν τη γλώσσα!

μητέρα-και-γιος-μαχαίρωσαν-τον-παππού-301310

Απίστευτες πτυχές του οικογενειακού δράματος που παιζόταν καιρό τώρα σε μια πολυκατοικία της Ιαλυσού έφερε στο φως η έρευνα της Ασφάλειας για την υπόθεση του μυστηριώδους τραυματισμού ενός 85χρονου, δράστες του οποίου ήταν η 58χρονη κόρη του και ο 31χρονος εγγονός του!

Όπως αποκαλύφθηκε, μητέρα και γιος ξυλοκόπησαν αλύπητα τον ηλικιωμένο στο πρόσωπο άλλα σημεία του σώματός του ενώ του προκάλεσαν και πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι, κυρίως στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να τρωθούν ζωτικά όργανα. Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να του κόψουν ακόμη και τη γλώσσα! Ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και συρραφή των τραυμάτων, ακόμη και αυτών στη γλώσσα.

Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν τις συνθήκες του τραυματισμού του 85χρονου που βρέθηκε αιμόφυρτος στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας του τα ξημερώματα της Δευτέρας, είχαν αντιληφθεί ότι οι δράστες ήταν ένοικοι της πολυκατοικίας όπου κατοικούσε το θύμα. Έτσι, στο μικροσκόπιο μπήκαν η κόρη του και η ανιψιά του που κατοικούν στα διαμερίσματα πάνω από το δικό του, αλλά και ο εγγονός του που μένει ακριβώς δίπλα με τη φίλη του.

Η ηλικιωμένη σύζυγός του 85χρονου, που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, έφερε τραύματα στο πρόσωπο τα οποία η ίδια ισχυρίστηκε ότι της προκάλεσε ο σύζυγός της ο με ένα… κοχύλι! Τους τελευταίους δυο μήνες, οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν καθημερινοί και χρειαζόταν συχνά η επέμβαση των συγγενών τους! Αυτή φέρεται να ήταν και η αιτία που μητέρα και γιος αποφάσισαν να βγάλουν από τη μέση τον εριστικό πατέρα και παππού τους.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στο ισόγειο διαμέρισμα του θύματος βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι και τρία ματωμένα μαχαίρια στο τραπέζι της κουζίνας! Στο πλυντήριο είχαν πλυθεί ρούχα και σεντόνια, κάτι που δείχνει ότι όποιος μαχαίρωσε τον 85χρονο προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη του. Στην προανάκριση, η κόρη και ο εγγονός του 85χρονου έπεσαν σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησαν ότι αυτοί ήταν οι δράστες. Έτσι, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook