Μητέρα εγκατέλειψε τον τετραπληγικό γιο της σε δάσος για να δει τον φίλο της!

μητέρα-εγκατέλειψε-τον-τετραπληγικό-236782

v-708_7Μια μητέρα εγκατέλειψε τον τετραπληγικό γιο της σε δασώδη περιοχή ενός πάρκου της Φιλαδέλφειας για σχεδόν μια εβδομάδα, ώστε να επισκεφθεί τον φίλο της στο Μέριλαντ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τον ανάπηρο, 21 ετών, βρήκε ένας περαστικός το βράδυ της Παρασκευής, ξαπλωμένο πάνω σε φύλλα και καλυμμένο με κουβέρτες, με το αμαξίδιό του και μια Αγία Γραφή σε μικρή απόσταση, δήλωσε ο υπαστυνόμος Α΄ της αστυνομίας της Φιλαδέλφειας Τζον Γουόκερ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας που εγκαταλείφθηκε στην δασώδη περιοχή δεν είναι σε θέση να μιλήσει και πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Ο Γουόκερ τόνισε ότι οι αρχές σκοπεύουν να ασκήσουν δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση επίθεσης και εγκατάλειψη εξαρτημένου προσώπου σε βάρος της μητέρας, το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκε. Η γυναίκα βρίσκεται ακόμη στο Μέριλαντ, ανέφερε ο υπαστυνόμος Γουόκερ.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι ο τετραπληγικός άνδρας πιθανόν βρισκόταν στη δασώδη περιοχή από τη Δευτέρα. Εργαζόμενοι στο σχολείο που παρακολουθεί θορυβήθηκαν όταν δεν παρουσιάστηκε καθόλου την περασμένη εβδομάδα και τηλεφώνησαν στη μητέρα και στη θεία του. Η θεία υπέβαλε αναφορά εξαφάνισης την Τρίτη.

«Αυτό το παιδί δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου», τόνισε ο Γουόκερ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου. «Το πράγμα θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο από ό,τι είναι».

Ο άνδρας εισήχθη σε νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας με αφυδάτωση και υποσιτισμό.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook