Μητέρα αποκεφάλισε την 3μηνη κόρη της! | Σοκαριστική ιστορία

μητέρα-αποκεφάλισε-την-3μηνη-κόρη-της-226631

ImageHandler (1)Η 20χρονη Ντέσια Γουάτκινς, από το Οχάιο των ΗΠΑ, συνελήφθη από την αστυνομία, επειδή σκότωσε την κόρη της. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις της αστυνομίας, το 3μηνο μωρό έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας, όμως το ρεπορτάζ και η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε την ανατριχιαστική αλήθεια. Το κοριτσάκι βρέθηκε με κομμένο το κεφάλι του, ενώ το πρόσωπό του ήταν γεμάτο από μαχαιριές και είχε και σπασμένο το δεξί του χέρι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της θείας, η 20χρονη έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη και επέρριψε μέρος των ευθυνών στις συμβουλευτικές υπηρεσίες της κομητείας στην οποία διέμενε η Γουάτκινς.

Ένα άλλο μέλος της οικογένειας της νεαρής μητέρας, αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με τον πατέρα του παιδιού, που του είχε πει πως η Γουάτκινς «φερόταν σαν τρελή και μιλούσε για δαίμονες».

Σε ένα παλαιότερο περιστατικό, η μητέρα είχε βρεθεί από αστυνομικούς με το μωρό στην αγκαλιά της, με μια μυρωδιά μαριχουάνας να υπάρχει στην ατμόσφαιρα και όταν οι αστυνομικοί της πήραν το παιδί, αυτή λιποθύμησε με ανοικτά τα μάτια.

Το πρόσφατο θλιβερό περιστατικό, το αντιλήφθηκαν κάποια παιδιά, που είδαν τη μητέρα με το σώμα του μωρού, μέσα στο σπίτι και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σπίτι και αντίκρισε το αποκεφαλισμένο βρέφος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook