Μην μου ξαναπείτε για την Αντιγόνη Λυμπεράκη

μην-μου-ξαναπείτε-για-την-αντιγόνη-λυμ-269978

Το Ποτάμι αλήθεια δεν κινδυνεύει από πλειστηριασμούς; Η Αντιγόνη Λυμπεράκη, βουλευτής Β Αθηνών, ξαναχτύπησε, ξεπερνώντας ακόμα και τον ίδιο της τον εαυτό.

Μετά την περίφημη δήλωσή της για τους φτωχούς που δεν ξέρουν να αποφασίζουν κι επομένως και να ψηφίζουν σωστά (η ίδια θα έχει προφανώς μόνο πλούσιους ψηφοφόρους) ασχολήθηκε (απαξιωτικά, φυσικά) και με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

«Όλα τα μέτρα, ακόμα και των πλειστηριασμών και το ξέρω πως είναι αντιδημοφιλές αυτό που λέω, είναι όμως πολύ σημαντικότερο να μη βάλουμε μία βόμβα στην ομαλή πορεία της χώρας» είπε, το πρωί στο Mega. Και συνέχισε πως δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να «τιναχθεί η συμφωνία στον αέρα».

 

Κόμπιασε λίγο όμως, μην νομίζετε πως ήταν αγέρωχη όσο το έλεγε. Μην την χαρακτηρίσετε και… ανάλγητη.

Ας χαθούν βρε αδελφέ και κάποιες κατοικίες του κόσμου, ας μπουκάρουν οι αστυνομικοί στα σπίτια όπως γίνεται στην Ισπανία πετώντας έξω τους ένοικους κατ’ εντολήν της τράπεζας, σημασία έχει να μην… τιναχθεί στον αέρα η συμφωνία που επιζητούσε πάση θυσία το Ποτάμι.

Οι αδικίες μπορούν να αντιμετωπιστούν με αντισταθμιστικά συμπλήρωσε η κα Λυμπεράκη αλλά δεν εξήγησε ποτέ στην εκπομπή ποια θα είναι αυτά, τα αντισταθμιστικά ντε, για εκείνους που θα τους αρπάξει το σπίτι η τράπεζα.

Τα σχόλια δικά σας, δεν θέλω να πω τίποτε για την κυρία Λυμπεράκη.

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλοπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook