Μην ανασκουμπωθείς! Στείλε τα παράπονα στον Δήμαρχο | Δείτε το ξεκαρδιστικό σποτ για εφαρμογή «Δημότης Χανίων» | Video

μην-ανασκουμπωθείς-στείλε-τα-παράπον-600138

Περισσότερες από 500 αιτήσεις και καταγγελίες πολιτών έχουν δεχθεί οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων μέσω της εφαρμογής «Δημότης Χανίων» που είναι διαθέσιμη δωρεάν για κατέβασμα σε συσκευές ios και android από το καλοκαίρι. Οι καταγγελίες αφορούν στην πλειοψηφία τους κακή κατάσταση οδοστρώματος ή πινακίδων ενώ στόχος είναι η χρήση της εφαρμογής να επεκταθεί κυρίως στις περιαστικές περιοχές όπου η καταγραφή των προβλημάτων της καθημερινότητας είναι πιο δύσκολη για τις υπηρεσίες.

Σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Αγοράς καμπάνια ενημέρωσης των δημοτών για την εφαρμογή ενώ οι εργαζόμενοι στον Δήμο εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν ένα απολαυστικό σποτ για την προώθηση της εφαρμογής!

“Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε την έξυπνη αυτή εφαρμογή του Δήμου μας, που μπορούμε να κατεβάσουμε στο κινητό μας με πολύ απλό τρόπο και να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες όπως: θέσεις στάθμευσης, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πάρκα και πλατείες του Δήμου μας και γενική ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην πόλη και το Δήμο μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισκεπτόμενος το σημείο ενημέρωσης, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους.

Βασικότερη παράμετρος της εφαρμογής είναι η δήλωση προβλημάτων καθημερινότητας, που αντιμετωπίζουν οι συνδημότες μας. Κάθε πολίτης μπορεί πολύ εύκολα από το κινητό του να στέλνει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει στη γειτονιά του (καθαριότητα, φωτισμός, κ.λ.π.), φωτογραφία του προβλήματος και το ακριβές σημείο”, παρατήρησε ο κ. Βάμβουκας, επισημαίνοντας ότι διευκολύνεται ουσιαστικά ο δημότης στην επικοινωνία του με τις Υπηρεσίες. “Αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα των συνδημοτών μας να παρεμβαίνουν, γνωστοποιώντας τα ζητήματα, που τους απασχολούν, ώστε αυτά να καταγράφονται και να διορθώνονται άμεσα από τις Υπηρεσίες μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων.

Σημειώνεται ότι από το καλοκαίρι οπότε και τέθηκε σε λειτουργία η εν λόγω εφαρμογή έχουν καταγραφεί και διεκπεραιωθεί αρκετές αιτήσεις και καταγγελίες πολιτών.

Για να κατεβάσετε στο κινητό ή στη φορητή συσκευή σας την εφαρμογή “Δημότης Χανίων” εύκολα, άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο, μπορείτε να επισκεφθείτε τον δικτυακό τόπο του Δήμου www.chania.gr ή να επιλέξετε:

Για AppStore (iOS):
https://itunes.apple.com/us/app/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD/id1217863819?l=el&ls=1&mt=8

Για Google Play (Android):
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.mitos.chania.municipality

zarpanews.gr

2 thoughts on “Μην ανασκουμπωθείς! Στείλε τα παράπονα στον Δήμαρχο | Δείτε το ξεκαρδιστικό σποτ για εφαρμογή «Δημότης Χανίων» | Video

  1. Για το σποτ:μηπως ειναι το φορτηγακι που μετα μπηκε αναποδα στο μονοδρομο και τον εβριζε ο κοσμος κι αυτος εκαμνε το τζάμπα μάγκα;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook