Με τη Μπέτυ και κορυφαία στελέχη στο Μαξίμου ο Τσίπρας | Photos

με-τη-μπέτυ-και-κορυφαία-στελέχη-στο-μα-265464

Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη λίγη ώρα έπειτα από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων για το δημοψήφισμα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας συνοδευόταν από την σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, ενώ στο Μαξίμου προσέρχονται και στελέχη της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορούσες, μαζί με τον πρωθυπουργό βρίσκονται ήδη οι κ.κ. Φλαμπουράρης, Τσιρώνης και η κυρία Κουντουρά.

Και μπορεί στον ΣΥΡΙΖΑ να επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την επικράτηση του «όχι» στο δημοψήφισμα, ωστόσο, κορυφαία κομματικά στελέχη εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για το ομαλό κλίμα που επικρατεί σε όλη τη χώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τις πρώτες απογευματινές ώρες πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή στελεχών και υπουργών, όπου έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για την επόμενη ημέρα, ενώ επαναβεβαιώθηκε η θέση του κόμματος ότι σε όλες τις εμφανίσεις τους, υπουργοί και κομματικά στελέχη θα πρέπει να υπογραμμίζουν την σημασία της εθνικής ενότητας.

«Είναι πολύ σημαντική επιλογή του ελληνικού λαού κάτω από δύσκολες συνθήκες», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές και τόνιζαν: «Το δημοψήφισμα στέλνει δυνατό μήνυμα στην Ευρώπη. Σημασία έχει να υπάρξει ενότητα και ομοψυχία»

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook