Με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Νέων συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

με-την-εθνική-ομάδα-μπάσκετ-νέων-συναν-564954

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα, Τρίτη 25 Ιουλίου 2017, συνάντηση με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ Νέων, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι εργάστηκαν για να έρθει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ.«Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας για την επιτυχία σας», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Θέλω να σας συγχαρώ πραγματικά, γιατί είστε άξιοι συνεχιστές μιας παράδοσης, που πηγαίνει πίσω πάνω από 30 χρόνια».

Τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται επιτυχίες όπως το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Ομάδα Νέων. «Δεν έχουμε πολλές επιτυχίες τελευταία ως χώρα. Πάντοτε, οι επιτυχίες στον αθλητισμό έχουν ένα μεγάλο καλό: Μας ενώνουν όλους. Και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε ως χώρα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Χαρακτήρισε το μπάσκετ «ταυτισμένο απόλυτα με την Ελλάδα και με την αθλητική μας παράδοση» και πρόσθεσε: «Έχουμε αποδείξει μας ταιριάζει πολύ ως λαός. Εάν αναλογιστεί κανείς τι έχουμε πετύχει τα τελευταία 30 χρόνια, για το μέγεθος της Ελλάδας αλλά και για τα κονδύλια που έχουμε διαθέσιμα – όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικού αλλά και σε επίπεδο ερασιτεχνικού μπάσκετ – αντιλαμβάνεται την τρομερή επιτυχία μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook