Με σκόνη και αέρα ο καιρός σήμερα στην Κρήτη

με-σκόνη-και-αέρα-ο-καιρός-σήμερα-στην-κ-65575

xania kairosΗλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ενισχυμένους δυτικούς ανέμους στα πελάγη περιμένουμε σήμερα  Κυριακή 2 Ιουνίου 2013. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τη Β. Αφρική.

Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα νότια τμήματα η μέγιστη θα είναι τοπικά 3-4 βαθμούς υψηλότερη, ενώ στα ορεινά από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στο Λιβυκό και Δυτικό Κρητικό σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Χανιά: Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Ηράκλειο: Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο σήμερα το πρωί, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο: Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Σητεία: Ζέστη θα επικρατήσει επίσης πάνω από την Ανατολική Κρήτη, με το κλίμα να είναι παραμένει σταθερό αγγίζοντας τους 27 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να φτάνουν τα 7 Μποφόρ, στο μόνιμο σκηνικό θερμοκρασίας και αέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook