Με “Σέρο” στην football-league o A.O.Xανιά

με-σέρο-στην-football-league-o-a-o-xανιά-68380

sero-lago (1)Μουράτ Σεροπιάν και επίσημα στον Α.Ο.Χανιά για δεύτερη χρονιά, όπως είχαμε γράψει αρκετό καιρό η διαφορά ανάμεσα στον Μουράτ Σεροπιάν και την ομάδα των Χανίων ήταν μικρή και μετά την έλευση του προπονητή από την Νορβηγία, όπου και βρισκόταν για να παρακολουθήσει ένα ακόμα σεμινάριο προπονητικής, επήλθε συμφωνία με τον Ν. Λαγομιτζή.

Ένα μήνα λοιπόν πριν ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία των «μπλε» το βασικότερο γρανάζι φαίνεται να μπήκε στην θέση του και από εδώ και πέρα θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά και τα ονόματα που θα συνεχίσουν αλλά και οι νέοι μεταγραφικοί στόχοι.

Μπορεί η σχέση του αρμένιου προπονητή να δοκιμάστηκε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς όμως το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που τον δικαίωσε, μην ξεχνάμε, ότι ο Σεροπιάν είχε ήδη παραδώσει το πλάνο για την νέα χρονιά μια μέρα μετά την επίτευξη της ανόδου γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από πλευράς διοίκησης που έκανε λόγο για επαγγελματισμό παρά τα όποια σύννεφα υπήρξαν τους τελευταίους μήνες.

Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο και έκλεισε σχετικά γρήγορα καθώς και οι δυο πλευρές αναγνώρισαν τις δυσκολίες της νέας χρονιάς με τον Σεροπιάν να δίνει την υπόσχεση οτι θα φτιαχτεί μια αξιόπιστη και ανταγωνιστική ομάδα.

 

Πηγή: sportfmxania

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook