Με προσδοκίες ο Ν.Ο.Χ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β

με-προσδοκίες-ο-ν-ο-χ-στο-πανελλήνιο-πρ-150918

NOX KORASIDESΜε μεγάλες προσδοκίες και με μία πολυμελή αποστολή θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων’ που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή έως και την Κυριακή (13-15/6) στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

Τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, της Κωνσταντίνας Μηλιάδη και της Μαίρης Σκαλιδάκη έχουν προετοιμαστεί πολύ σκληρά τους προηγούμενους μήνες και στοχεύουν στις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, με την ελπίδα να κατακτήσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας. Στο αντίστοιχο χειμερινό πρωτάθλημα που είχε γίνει το Μάρτιο, ο Ναυτικός Όμιλος είχε κατακτήσει τη 2η θέση στο αγώνισμα του Ομαδικού και την 3η στο Ντουέτο. Αυτή τη φορά, οι συμμετοχές θα είναι πολύ περισσότερες, αφού θα υπάρξουν τρεις χορογραφίες στο Ομαδικό, μία στο Combo, τρεις στο Σόλο και τρεις στο Ντουέτο. Επίσης, όλα τα κορίτσια θ’ αγωνιστούν στις Φιγούρες.

Αναλυτικά οι συμμετοχές ανά αγώνισμα έχουν ως εξής:

Σόλο

1. Βιολέτα Ζουζούνη

2. Αθηνά Αλατζά

3. Ελπίδα Κρασάκη

Ντουέτο

1. Βιολέτα Ζουζούνη – Σελίνα-Αγάπη Ανδριανού (αναπληρωματική Αναστασία Τζουβαδάκη)

2. Κατερίνα Βομβολάκη – Νεφέλη Χατζησωτηράκη

3. Ελπίδα Κρασάκη – Στέλλα Τζιτζικαλάκη

Ομαδικό

1. Βιολέτα Ζουζούνη, Αναστασία Τζουβαδάκη, Κατερίνα Βομβολάκη, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, Σελίνα-Αγάπη Ανδριανού, Ρούσσα Μαραγκάκη, Αθηνά Αλατζά, Ανδριάνα-Μαρία Φανδριδάκη (αναπληρωματική Μαργαρίτα Παρτσαλάκη)

2. Ειρήνη Δουλαβέρη, Ελπίδα Κρασάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Έλενα Κουτουλάκη, Βάγια Λουράκη, Ελπίδα-Ολυμπία Πολυμέρου, Χριστιάννα Σκυλουράκη, Στέλλα Τζιτζικαλάκη (αναπληρωματική Θεοφανώ Χωματά)

Combo

Βιολέτα Ζουζούνη, Αναστασία Τζουβαδάκη, Κατερίνα Βομβολάκη, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, Σελίνα-Αγάπη Ανδριανού, Ρούσσα Μαραγκάκη, Αθηνά Αλατζά, Ανδριάνα-Μαρία Φανδριδάκη, Ελπίδα Κρασάκη, Στέλλα Τζιτζικαλάκη (αναπληρωματικές Μαργαρίτα Παρτσαλάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη)

Τετράδα

1. Αντωνία Ντουρουντάκη, Άννα-Μαρία Τουισβίλι, Αγγελική Τζιτζικαλάκη, Ειρήνη Παπαδάκη.

2. Ελένη Βιζυράκη, Κωνσταντίνα Ντουρουντάκη, Μαρία Ξηραφάκη, Μαρία-Άρτεμις Εικοσιπεντάκη.

Τριάδα

Αγγελική Δαλετζάκη, Αργυρώ Παναγάρη, Αναστασία Ξηραφάκη

Ημερίδα Τεχνικής το πρωί του Σαββάτου (14/6)

Συνεχίζοντας την προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που είναι προγραμματισμένο από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα πάρει μέρος στην ημερίδα που θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου (14/6) στο κολυμβητήριο Χανίων.

Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Ηλίας Καλαμαρίδης θα έχει την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του, με κάποιους εξ αυτών να επιδιώκουν σε όρια για να καταφέρουν να είναι παρόντες στη σημαντική διοργάνωση του καλοκαιριού.

Αναλυτικά οι συμμετοχές σε άνδρες και γυναίκες έχουν ως εξής:

Ανδρεάδης, Βασιλαντωνάκης, Βογιατζάκης, Κελαϊδής, Κούτρης, Λεδάκης, Λουράκης, Ξηρουχάκης, Παπαδόπουλος, Παπασταματάκης, Πατεράκης Ευτύχιος, Πατεράκης Χαράλαμπος, Πιταροκοίλης, Ρινακάκης, Σαλεβουράκης, Σπανουδάκης, Τσουρουνάκης, Φραδελάκης, Φτίτι Εσκάντερ-Αλέξανδρος, Φτίτι Γιάννης, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελεήμων, Ψαρομίλιγος.

Ανδρεαδάκη, Ανδρεάδη, Βαρβέρη, Βαρδαλάκη, Βαρουξάκη, Βερυκάκη Βουράκη, Δημητριάδη, Δουλαβέρη, Καλαμαρίδη, Καλογεροπούλου, Κατερινάκη, Κότσαρη, Κρητικάκη, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Λεδάκη, Μουζουράκη, Μποφίλη, Παπαγεωργίου, Πατεράκη, Περράκη, Πισσαδάκη, Ριτζάκη, Ρούβαλη, Σαλεβουράκη, Σπανουδάκη, Σπυριδάκη, Φραδελάκη, Φραγκιαδάκη, Χατζηαναστασίου, Ψαρουδάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook