Με «μπαλωθιές» αποχαιρετούν το Βαγγέλη | Κοσμοσυρροή στο Σελλί | Video

με-μπαλωθιές-αποχαιρετούν-το-βαγγέ-225905

seli 1Με «μπαλωθιές» αποχαιρετούν το Βαγγέλη οι χιλιάδες κόσμου που έχουν κατακλύσει το Σελλί, μικρό χωριό στους πρόποδες του όρους Βρύσινα στο Ρέθυμνο. Κηδεία και μνημόσυνο μαζί για το Βαγγέλη Γιακουμάκη σήμερα στο Σελλί, ο οποίος μετά από 1,5 μήνα που κείτονταν νεκρός, έρμαιο στις καιρικές συνθήκες και τα διερχόμενα ζώα, θα ταφεί σήμερα στο Σελλί, χωριό καταγωγής του.

kideiaΕίναι, άλλωστε, ο τόπος που ο Βαγγέλης αγαπούσε περισσότερο από κάθε άλλο, ο τόπος για τον οποίο εργαζόταν εθελοντικά τα καλοκαίρια βοηθώντας στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου.

seli 2Η σορός του 20χρονου έφθασε στο Σελλί, στο πατρικό σπίτι του πατέρα του, στις 07.50 το πρωί. Το σπίτι, από εκείνη την ώρα, είναι «πλημμυρισμένο» με κόσμο που έχει σπεύσει για να πει το τελευταίο αντίο στο Βαγγέλη και να συμπαρασταθεί στην οικογένεια. Δεν είναι μόνο συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Γιακουμάκη. Είναι και άνθρωποι που συμμετείχαν στο δράμα της οικογένειας, που έκαναν το Βαγγέλη «δικό τους παιδί» και σήμερα βρίσκονται στο Σελλί για να του πουν το τελευταίο «αντίο». Παρόντες στην κηδεία είναι και συμφοιτητές του 20χρονου από τα Γιάννενα.

Εν τω μεταξύ, στους Αρμένους, το χωριό όπου διαμένει η οικογένεια Γιακουμάκη όλα είναι κλειστά συμμετέχοντας στην Ημέρα πένθους που κήρυξε  η Τοπική Κοινότητα Αρμένων. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ύστερα από την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του συγχωριανού μας σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που σπούδαζε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων και βρέθηκε νεκρός την 15/03/2015 στα Ιωάννινα, το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Αρμένων συνήλθε εκτάκτως σε συνεδρίαση στις 15/3/2015, στις 15:00, και με απέραντη θλίψη και οδύνη ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ η ημέρα που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, θα κηρυχθεί ημέρα πένθους για την Τοπική Κοινότητα Αρμένων και θα παραμείνουν κλειστές όλες οι δημόσιες υπηρεσίες που λειτουργούν στην κοινότητα και συγκεκριμένα: -Δημοτικό Σχολείο Αρμένων -Νηπιαγωγείο Αρμένων -Παιδικός Σταθμός Αρμένων -Κοινοτικό Γραφείο Αρμένων -Περιφ. Ιατρείο Αρμένων»

cretalive.gr

video: Νέα Τηλεόραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook