Με μικρό καλάθι στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

με-μικρό-καλάθι-στο-μέγαρο-μαξίμου-ο-κυ-319483

Με μικρό καλάθι αναμένεται να προσέλθει στο ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα, Τρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ούτε ο ίδιος σκοπεύει να ανοίξει όλα τα χαρτιά του για το νέο πλαίσιο αντιπαράθεσης με τον πρωθυπουργό, ούτε από την πλευρά Τσίπρα αναμένουν ότι από το νέο προεδρικό επιτελείο της Λεωφόρου Συγγρού θα προκύψει κάποια θεαματική κίνηση στην πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.

Στη ΝΔ δίνουν έμφαση στον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης κορυφής, την οποία εντάσσουν σε έναν κύκλο εθιμοτυπικών συναντήσεων του νέου αρχηγού με θεσμικούς παράγοντες – ο οποίος άνοιξε το βράδυ της Κυριακής με το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κοινοτικό επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο κύκλος των επαφών αυτών συνεχίζεται σήμερα, Τρίτη, με τις συναντήσεις που έχουν προγραμματισθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον πρωθυπουργό, ενώ ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τη μετάβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Υπό αυτό το πρίσμα, το βάρος από τη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη θα πέσει κυρίως στην εικόνα, στον απόηχο και των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνουν την κυβέρνηση να συμπιέζεται και τη ΝΔ να εισέρχεται πλέον σε φάση ανάταξης από την εκλογή και μόνον της νέας ηγεσίας.

Πηγή : in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook