Με δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο «λύγισε» τον ΟΦΗ ο Πανιώνιος

με-δύο-γκολ-σε-ισάριθμα-λεπτά-στο-δεύτε-628016

Ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός για 78 λεπτά στη Νέα Σμύρνη. Πλήρωσε, όμως, δύο λεπτά κατά τα οποία δεν είχε συγκέντρωση και έχασε 2-0 από τον Πανιώνιο, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν χρησιμοποίησε όλους τους βασικούς, αυτούς που επιλέγει για το πρωτάθλημα. Πήραν δηλαδή χρόνο παίκτες όπως ο Δερμιτζάκης, ο Παπατόλιος και ο Ρούσσος. Από την άλλη ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κάλλιστα δηλαδή θα μπορούσε να αποτελέσει ενδεκάδα πρωταθλήματος.

Στο πρώτο 45λεπτο οι «κυανέρυθροι» είχαν την κυκλοφορία της μπάλας, σχεδόν τη διπλάσια. Στο 63% ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος για να καταλάβετε. Βέβαια δυσκολεύονταν σε μεγάλο βαθμό να φτάσουν σε τελική ευκαιρία. Κατέγραψαν τρεις, έναντι μιας του ΟΦΗ, που ναι μεν περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αλλά αμυνόταν με πολύ σωστό τρόπο. Ένα πρώτο μέρος με μεγάλη ένταση, με πολλά παράπονα προς τους διαιτητές για τις αποφάσεις τους, αλλά και ένταση ανάμεσα στους παίκτες.

Στο δεύτερο μισό οι Κρητικοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, σε τέτοιο σημείο που ο Πανιώνιος τα… χρειάστηκε. Στο 47′ ο Μάνος, στο 55′ ο Όγκμποε, στο 61′ ο Κουτσιανικούλης και στο 65′ πάλι ο Όγκμποε, έφτασαν κοντά σε ένα γκολ. Μάλιστα στην τελευταία περίπτωση το απλωμένο πόδι του Όγκμποε βρήκε το δεξί δοκάρι, ύστερα από λάθος του Μπαντή.

Και ενώ ο ΟΦΗ ήλεγχε σε εξαιρετικό επίπεδο το παιχνίδι, μέσα σε ένα δίλεπτο τα έκανε… θάλασσα. Στο 77′ από ολιγωρία στην άμυνά του ο Γεσίλ άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζισαφί με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από λανθασμένη απομάκρυνση του Ρούσσου, έκανε το 2-0.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το ματς Είχε πάει στράφι όλη η προσπάθεια του ΟΦΗ, που κοίταξε στα μάτια μια ομάδα που είναι στην 5η θέση της Super League. Η ρεβάνς είναι πλέον δύσκολη για την ομάδα του Ηρακλείου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Μπανανά, Βλάχος (66′ Παπαγεωργίου), Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης (71′ Σαραμαντάς), Σιώπης (60′ Γεσίλ), Μασούρας, Ντουρμισάι, Λάμπρου.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Ρούσσος, Νάστος (89′ Φαζός), Μάνος, Παπατόλιος (67′ Πουρτουλίδης), Όγκμποε, Κουτσιανικούλης (89′ Πλευράκης).

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Κοντιζάς (Πειραιά)

Πηγή: FL News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook