Με αυτό το sms ενημέρωσαν τους συγγενείς των θυμάτων

με-αυτό-το-sms-ενημέρωσαν-τους-συγγενείς-134317

malaisia sok smsΣκηνές αρχαιοελληνικού δράματος εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου στο Πεκίνο όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι συγγενείς των επιβατών της μοιραίας πτήσης. Λίγη ώρα πριν την επίσημη ανακοίνωση από τα χείλη του Μαλαισιανού πρωθυπουργού για την συντριβή του αεροσκάφους, η εταιρία με γραπτό μήνυμα ενημέρωσε τους συγγενείς για το μοιραίο.

«Οι Μαλαισιανές αερογραμμές, με βαθύτατη θλίψη, σας ενημερώνουν ότι πέραν πάσης αμφιβολίας η πτήση ΜΗ 370 συνετρίβη και κανένας από τους επιβάτες δεν επέζησε. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στην επόμενη ώρα από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας. Πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι το αεροσκάφος συνετρίβη στον νότιο Ινδικό ωκεανό», ανέφερε το γραπτό μήνυμα.

Αμέσως, πολλοί συγγενείς αγνοουμένων και πλέον χαμένων επιβατών ξέσπασαν σε δάκρυα και λυγμούς, ενώ μια γυναίκα λιποθύμησε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

«Η πτήση τελείωσε στον Ινδικό ωκεανό» 

Τίτλοι τέλους για την εξαφάνιση του boeing 777 από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας.

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε υποστήριξε ότι σύμφωνα με όλα τα τελευταία στοιχεία που υπάρχουν από τις έρευνες, το μοιραίο αεροπλάνο κατέληξε στον Ινδικό Ωκεανό.

«Η τελευταία θέση του ήταν στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, δυτικά του Περθ» της Αυστραλίας, ανέφερε ο Ραζάκ.

«Πρόκειται για μια απομακρυσμένη περιοχή, μακριά από οποιοδήποτε σημείο προσγείωσης. Γι’ αυτό με βαθιά θλίψη και απογοήτευση πρέπει να σας ενημερώσω ότι, σύμφωνα με τα νέα αυτά στοιχεία, η πτήση MH370 ολοκλήρωσε το ταξίδι της στον νότιο Ινδικό Ωκεανό».

«Κανένας από τους επιβαίνοντες δεν έχει επιβιώσει», αναφέρει ένα μήνυμα της αεροπορικής εταιρείας στα κινητά τηλέφωνα των συγγενών τους, σύμφωνα με το BBC.

Όπως επεσήμανε ο Ραζάκ, οι πληροφορίες αυτές προήλθαν από τη βρετανική υπηρεσία έρευνας αεροπορικών ατυχημάτων.

Ο μαλαισιανός πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως σχετικά με το boeing θα παρουσιαστούν αύριο Τρίτη.

Η πτήση MH370 της Malaysia Airlines εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου, περίπου μία ώρα αφού απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ με κατεύθυνση το Πεκίνο. Στο αεροπλάνο βρίσκονταν 227 επιβάτες και 12 μέλη του πληρώματος.

Έκτοτε δεν έχει εντοπιστεί κανένα σήμα ή άλλο στοιχείο για το boeing, όμως κάποια συντρίμμια που βρέθηκαν στη θάλασσα στα ανοικτά της Αυστραλίας ενδέχεται να προέρχονται από αυτό.

Πηγή: real.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook