Με αυτά τα 10 βασικά κομμάτια μπορείς να βγάλεις όλο το 2017

με-αυτά-τα-10-βασικά-κομμάτια-μπορείς-να-477856

Βρισκόμαστε στην εκπνοή μιας χρονιάς με αρκετά μεγάλο στιλιστικό ενδιαφέρον.

Με μεγάλες αντιθέσεις, με επιλογές που μπόρεσαν να ικανοποιήσουν τις αντιφάσεις που μπορεί να έχει το στιλ της κάθε γυναίκας, με prints, με χρώμα, με τάσεις που έκαναν απλά το πέρασμά τους και άλλες που τελικά ήρθαν για να μείνουν.

Το ροκ συνάντησε το ρομαντικό, τα έντονα χρώματα στάθηκαν απέναντι από την κλασική μονοχρωμία, το βελούδο και το σατέν ανταγωνίστηκαν το leather και το καρό. Slip dresses, βελούδινα σακάκια, βινύλ, δαντέλες, pajama look, bomber και military jackets, duster coats, cardigans, puffer coats, μεγάλα μανίκια, ώμοι έξω (cold shoulder trend) και πολλά ακόμα ιδιαίτερα κομμάτια μας δελέασαν.

Το 2016 μας έντυσε με άνεση, χρώμα και πρωτοτυπία. Η θηλυκότητα ήταν για μια ακόμα χρονιά το ζητούμενο και οι all day εμφανίσεις μας είχαν σικ χαρακτήρα και κομψότητα.

Τάσεις που είδαμε να κυριαρχούν το 2016 θα δούμε να περνούν το κατώφλι της νέας σεζόν.

Η γκαρνταρόμπα μας σαφώς δεν θα μείνει στάσιμη τη νέα χρονιά, ωστόσο τα κομμάτια που ακολουθούν (και ήδη μπορεί να έχετε) θα τα βλέπουμε συνέχεια.

Ανοίγοντας την ντουλάπα μας, λίγο πριν τη νέα χρόνια, βλέπουμε τι μας λείπει και χρειαζόμαστε, τι δεν έχουμε αξιοποιήσει, τι δεν μας ταιριάζει και δεν θα φορέσουμε άλλο.

Ακολουθούν κομμάτια που μπορεί να τα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου (κάποια από αυτά σαφώς μπορεί να λείπουν από αυτή) και η νέα χρονιά θα σε βρει στιλάτη όπως σε βρήκε η φετινή. Με τα κομμάτια που ακολουθούν μπορείς να βγάλεις όλο το 2017 με μοναδικό τρόπο!

1) Μια τσάντα – επένδυση:

2) Λευκό πουκάμισο με… χαρακτήρα

3) Φλατ… σε άλλο επίπεδο

4) Track pants

5) Puffer coats

6) Ενα ιδιαίτερο jean

7) Μια ιδιαίτερη ζώνη

8) Γεωμετρία στα σκουλαρίκια

9) Βοoties

10) Bralettes

bovary.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook