Με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ η Ένωση Στρατιωτικών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων

με-αντιπροσωπεία-του-κκε-η-ένωση-στρατ-645002

Την προηγούμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Χ. με αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε., στα πλαίσια συναντήσεων που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Κ.Κ.Ε. με τις πρωτοβάθμιες ενώσεις στρατιωτικών που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.)

Στην συνάντηση παρευρέθησαν, ο Πρόεδρος Πχης (Ε) Στέλιος Ροδουσάκης Π.Ν., ο Γεν. Γραμματέας Ασμίας (ΕΟΠΛ) Πέτρος Τσούκας και ο Αν. Γεν. Γραμματέας Αντχος (Ε) Νικόλαος Χατζηδάκης Π.Ν. με τους Μανώλη Συντυχάκη βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης, Γιώργο Νταγκουνάκη μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του Κ.Κ.Ε. και Νικήτα Μελισσάκη μέλος της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του Κ.Κ.Ε..

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε μονάδες της περιφερειακής ενότητας Χανίων, με έμφαση σε μισθολογικά, συνταξιοδοτικά και θέματα μεταθέσεων.

Η αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε. δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος και την υποστήριξή του στο δικαίωμα των στρατιωτικών να ενημερώνονται, της συλλογικής έκφρασης και διεκδίκησης λύσης στα προβλήματά τους. Δεσμεύτηκε ότι το Κ.Κ.Ε., θα κάνει ότι μπορεί για την ανάδειξη και ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου μας.

Ενώ υπήρξε δέσμευση και από τις δυο πλευρές, για την συνέχιση των επαφών τους, με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση των όποιων προβλημάτων των στρατιωτικών προς εξεύρεση λύσης και την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook