Μετά τη Λίλα Καρακιτσάκη, μία ακόμα Κρητικοπούλα στον καιρό του Mega | Photos

μετά-τη-λίλα-καρακιτσάκη-μία-ακόμα-κρη-129013

vlepakiAφού έκανε μια λαμπρή καριέρα στις πασαρέλες και κατέκτησε αρκετούς τίτλους ομορφιάς, η Δέσποινα Βλεπάκη αποφάσισε να στραφεί στη δημοσιογραφία και συγκεκριμένα στην τηλεοπτική, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια κάνει ρεπορτάζ στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα στο Mega. Σε λίγο καιρό, όμως, το ψιλόλιγνο κορίτσι με τα γαλάζια μάτια, θα λέει και τον καιρό στο Κανάλι της Μεσογείων.

vlepaki1Η Δέσποινα Βλεπάκη έγινε ευρύτερα γνωστή όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει μέρος στα καλλιστεία, για την ανάδειξη της Σταρ και Μις Ελλάς 2007. Ο τίτλος της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς, που κατέκτησε τότε, ήταν μόνο η αρχή.

vlepaki3Μετά την πρώτη στέψη ταξίδεψε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αλλά και τον πολυπόθητο τίτλο της αναπληρωματικής Miss International 2007. Η συγκεκριμένα χρονιά, βέβαια, όπως αποδείχθηκε, ήταν ιδιαίτερα τυχερή για την νεαρή καλλονή από την Κρήτη, καθώς έβαλε στη… φάρετρα της και τον τίτλο της Balcan Beauty Ambassador 2007.

vlepaki2Οι τίτλοι αυτοί ήταν η αρχή για μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ, εντός και εκτός Ελλάδος. Παράλληλα, σπούδαζε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2009.

vlepaki4Ενα χρόνο αργότερα αρχίζει δειλά-δειλά να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αφού αναλαμβάνει εκπομπή σε διαδικτυακό ραδιόφωνο και τρία χρόνια αργότερα, έρχεται η συνεργασία με την πρωινή καθημερινή εκπομπή του Mega

vlepaki5Η Δέσποινα Βλεπάκη, στο ενδιάμεσο, πριν καταλήξει στην τηλεόραση, μέσω της δημοσιογραφίας, είχε κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από την υποκριτική, αφού τη θεατρική σεζόν 2008-2009 συμμετείχε στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου Όλα» στο θέατρο Περοκέ με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τσιβιλίκα και Γιώργο Κωνσταντίνου, ενώ έκανε και αρκετά γκεστ σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» και του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες».

vlepaki6Από εδώ και πέρα, πάντως, θα μας ενημερώνει, σύμφωνα με την Espresso, για το καιρό τα Σαββατοκύριακα από το Mega.

vlepaki7Πηγή: iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook