Μετά από 3-4 ποτά περνούσαν στην καβάτζα για «περιποίηση»…

μετά-από-3-4-ποτά-περνούσαν-στην-καβάτζα-235399

porneiaΗ αντίστροφη μέτρηση για τη δράση του κυκλώματος ξεκίνησε όταν χθες βράδυ ένας αστυνομικός του Τμήματος Ασφαλείας, παρουσιάστηκε ως πελάτης σε μπαρ στην περιοχή της Αλιάρτου στην ευρύτερη περιοχή της Λειβαδιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamiareport.gr, το πρωτόκολλο του καταστήματος προέβλεπε πως όταν ο πελάτης έπινε 3-4 ποτά, μετά μπορούσε να απολαύσει και τις ειδικότερες υπηρεσίες που πρόσφεραν τα κορίτσια του καταστήματος.

Έτσι λοιπόν μια από τις τέσσερις κοπέλες οδήγησε τον «πελάτη» σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πίσω μέρος του μπαρ για πιο προσωπικές περιποιήσεις…

Την ώρα εκείνη έγινε η επέμβαση και από τους υπόλοιπους αστυνομικούς, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν 39χρονο προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη της 46χρονης ιδιοκτήτριας του μπαρ.

Στην έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υπήρχε κλειστό κύκλωμα καταγραφής, με κάμερες και υπολογιστή, όπου κατέγραφαν τους ανυποψίαστους πελάτες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook