Μενεγάκη και ΣΙΑ ποζάρουν κάτω από το νερό | Photos

μενεγάκη-και-σια-ποζάρουν-κάτω-από-το-ν-88242

ELENI2Οι διακοπές για τους celebrities το φετινό καλοκαίρι αποδεικνύονται αρκετά διασκεδαστικές, με όλους τους σταρ να εξορμούν στις παραλίες επιστρατεύοντας τις υποβρύχιες φωτογραφικές μηχανές τους!

Τρελές και παιχνιδιάρικες πόζες κάτω από το νερό με μάσκες ή χωρίς και φυσικά χωρίς μακιγιάζ, με ατημέλητο look και χωρίς κατάλληλο φωτισμό ή ένα ωραίο φόντο, όπως και να ‘χει, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά και προσφέρει μια ξεχωριστή πλευρά των διάσημων καλλιτεχνικών προσώπων.

Οι σταρ αποφασίζουν λοιπόν να δοκιμάσουν κάτι πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό που είναι οι υποβρύχιες λήψεις, βουτώντας στα βαθιά και ποζάροντας όλο χάρη. Απολαύστε τους…

  • Ελένη Μενεγάκη

Στην Κρήτη και όχι στα αγαπημένα της Αχλα προτίμησε να φωτογραφηθεί μέσα στο νερό και ήταν από τις πρώτες που δοκίμασαν ένα τέτοιο εγχείρημα! Φυσικά η γνωστή παρουσιάστρια ξέρει πάντα πως να κλέβει τις εντυπώσεις.

Το καλοκαίρι των celebrities - Όταν οι διάσημοι ποζάρουν κάτω από το νερό!

  • Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η νεαρή παρουσιάστρια που φιλοδοξεί να απογειώσει την καριέρα της ως παρουσιάστρια πέρασε και αυτή στιγμές ξεγνοιασιάς, κάνοντας τις βουτιές της στα βαθιά σε παραλία της Σύμης. Φυσικά αυτή η στιγμή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, καθώς πρόκειται για μια αρκετά σέξι ύπαρξη που κάνει… «ζημιές» στο φακό, πόσο μάλλον στην υποβρύχια μηχανή!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

  • Ευαγγελία Αραβανή

Στη Λευκάδα όπου βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της βουτιές η Ευαγγελία Αραβανή δείχνει να το διασκεδάζει τόσο έξω, όσο και μέσα στα καταγάλανα και κρυστάλλινα νερά. Με το σήμα της νίκης και ένα αποκαλυπτικό μπικίνι βουτά και ποζάρει με ανοικτά μάτια.

Ευαγγελία Αραβανή

  •  Kώστας Μαρτάκης

Ο τραγουδιστής είναι πλήρως εξοπλισμένος… Με μάσκα και βατραχοπέδιλα, δείχνει ότι απολαμβάνει τη θάλασσα, εξερευνώντας παράλληλα το βυθό. Το μικρόφωνο του λείπει(!).

Kώστας Μαρτάκης

  • Tάμτα

Με μοναδικό στυλ όπως πάντα η τραγουδίστρια δείχνει ότι δεν αποχωρίζεται τα γυαλιά ηλίου της, ούτε κάτω από το νερό.

Tάμτα

  • Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Διακοπές μαζί με δουλειά συνδυάζει η ηθοποιός, αφού βρίσκεται σε περιοδεία με την παράστασή της. Οι φωτογραφίες αποτελούν διακαή πόθο της και δεν θα μπορούσε να μην ποζάρει κάτω από το νερό μιας και τις περισσότερες ελεύθερες ώρες της περνά στη θάλασσα! Φυσικά και δείχνει ότι το έχει, μιας και η πόζα της είναι όλα τα λεφτά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

  • Σόφη Πασχάλη

Είναι από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της showbiz (-γυμνάστρια άλλωστε-) και τόσο έξω όσο και μέσα από το νερό οι κοιλιακοί της ξεχωρίζουν. Πώς να το κάνουμε είναι «φέτες» το κορίτσι!

Σόφη Πασχάλη

  • Σπύρος Χαριτάτος

Υδροθεραπεία αποκαλεί ο δημοσιογράφος τις καλοκαιρινές του βουτιές στα καταγάλανα νερά. Φορά τη μάσκα του και τον αναπνευστήρα του και δαμάζει τα νερά – αυτή τη φορά όχι της ενημέρωσης- αλλά της αγαπημένης του θάλασσας.

Σπύρος Χαριτάτος

Πηγή: koolnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook