Μελάνια Τραμπ: Το αποκαλυπτικό «Pussy» πουκάμισο του οίκου Gucci

μελάνια-τραμπ-το-αποκαλυπτικό-pussy-που-439422

Λίγες μέρες μετά τα σεξιστικά σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια είτε έχει χιούμορ είτε δεν κατάλαβε τι επέλεξε να φορέσει

Η Μελάνια Τραμπ είτε έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ είτε δεν διάβασε το όνομα του ρούχου στην ετικέτα που επέλεξε να φορέσει στη δεύτερη τηλεμαχία του συζύγου της με την Χίλαρι Κλίντον είτε θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στον άνδρα της.

Μόλις λίγες ώρες μετά το σάλο που ξέσπασε με το βίντεο που ο Τραμπ λέει ότι αν είσαι σταρ μπορείς να αρπάξεις τις γυναίκες από το μ… και η σύζυγός του Μελάνια εμφανίστηκε με ένα Gucci μεταξωτό φούξια πουκάμισο το οποίο ο διάσημος οίκος το έχει βαφτίσει «Pussy-bow». Το εν λόγω ρούχο κοστίζει 1.100 δολάρια.

melania-guccipussy-bow-melania

«Πιστεύουμε ότι το «Pussy-bow» είναι μια σικ επιλογή για το γραφείο», είπε ο οίκος Gucci.

Το πρώην μοντέλο συνδύασε το φούξια πουκάμισο με ασορτί παντελόνι και γόβες στιλέτο.

melania-shirt

Πάντως το φούξια πουκάμισο που επέλεξε, κόστους 1.100 δολαρίων, αν και κλειστό μέχρι το λαιμό, ήταν ταυτόχρονα και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, καθώς πολλοί παρατήρησαν ότι οι θηλές της φαίνονταν πολύ:

Republican nominee Donald Trump's wife Melania Trump walks away after the second presidential debate at Washington University in St. Louis, Missouri on October 9, 2016. / AFP / POOL / RICK WILKING (Photo credit should read RICK WILKING/AFP/Getty Images)

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου επιλέγει λεπτά υφάσματα αφήνοντας την ανδρική φαντασία να καλπάσει. Στις 11 Μαρτίου, στην διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια είχε επιλέξει και τότε κάτι σε φούξια. Και τότε μπορούσε κανείς αβίαστα να παρατηρήσει τις ρώγες της.

melania-trump-3

Οσον αφορά το σάλο που προέκυψε με τον Τραμπ, η Μελάνια που προφανώς και εκείνη προσεβλήθη από τα σεξιστικά σχόλια του συζύγου της τα χαρακτήρισε «προσβλητικά και απαράδεκτα» και αναγκάστηκε να απολογηθεί εκ μέρους του λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τα όσα είπε είναι απαράδεκτα και προσβλητικά. Έχει την καρδιά και το μυαλό ενός ηγέτη. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα δεχτεί την απολογία του, όπως και εγώ και θα επικεντρωθεί στα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει το έθνος μας».

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook