Μελάνια Τραμπ: Πού χάθηκε για 15 ημέρες η Πρώτη Κυρία;

μελάνια-τραμπ-πού-χάθηκε-για-15-ημέρες-η-487828

Από την ημέρα που ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η γοητευτική 46χρονη σύζυγός του Μελάνια έχει κοιμηθεί στο Λευκό Οίκο μόνο δύο ημέρες. Η νέα Πρώτη Κυρία, μετά την ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, επέστρεψε μαζί με τον 10χρονο γιο της Μπάρον στο πολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας στον Trump Tower της Νέας Υόρκης.

Ενώ, όμως, το ζεύγος Τραμπ με συνεντεύξεις του είχε δηλώσει ότι η Μελάνια θα μετακομίσει στο Λευκό Οίκο σε εφτά μήνες, όταν ο Μπάρον ολοκληρώσει το σχολικό έτος, πηγή από το περιβάλλον του νέου πλανητάρχη ανέφερε στο περιοδικό US Weekly ότι: «ο πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία δεν έχουν ακόμα πάρει αποφάσεις για τις ρυθμίσεις της διαβίωσης τους πέρα από τον Ιούνιο».

Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, το ζεύγος Τραμπ «θα επαναξιολογήσει στο τέλος της σχολικής χρονιάς του Μπάρον, αν η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει ή αν η Μελάνια και ο Μπάρον θα μετακομίσουν στην Ουάσινγκτον». Η ίδια πηγή τόνισε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του θα αποφασίσουν να κάνουν ό,τι είναι καλύτερο για τον γιο τους. Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια είναι χώρια ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένο ότι κατά την προεκλογική εκστρατεία η Πρώτη Κυρία είχε δηλώσει πως δεν έχει αποχωριστεί τον Αμερικανό Μίδα για περίοδο μεγαλύτερη της μιας εβδομάδας.
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στη New York Times είχε αναφέρει ότι η σύζυγός του και ο Μπάρον θα τον επισκέπτονται στην Ουάσινγκτον κάθε Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι όμως έχει να συναντηθεί δέκα ημέρες, αφού η Μελάνια προτίμησε να μην ταξιδέψει εξαιτίας των διαδηλώσεων για την μεταναστευτική πολιτική του συζύγου της. Ο νέος πλανητάρχης, εκτός απροόπτου, θα δει την σύζυγό του αυτό το Σαββατοκύριακο στο  Μαρ-α-Λάγκο, το πολυτελές κλαμπ του Τραμπ στη Φλόριντα.

Πάντως, έστω και από απόσταση, η Μελάνια Τραμπ φροντίζει για την στελέχωση του γραφείου της Πρώτης Κυρίας στο Λευκό Οίκο. Στις αρχές της εβδομάδας έγινε γνωστό ότι η Μελάνια προσέλαβε την επί χρόνια φίλη της Stephanie Winston Wolkoff, πρώην εργαζόμενη στη Vogue και από τα οργανωτικά μέλη της ορκωμοσίας Τραμπ, ως σύμβουλό της.
Προς το παρόν, χρέη Πρώτης Κυρίας εκτελεί η 35χρονη κόρη του Αμερικανού προέδρου Ιβάνκα. Το Σάββατο η Ιβάνκα μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κάσνερ παραβρέθηκαν στο δείπνο της οργάνωσης Alfalfa Club στην Ουάσινγκτον, στο οποίο συμμετέχουν πολιτικοί, επιχειρηματίες και ο πρόεδρος της χώρας. Χθες η λαμπερή Ιβάνκα συνόδευσε τον πατέρα της στην αεροπορική βάση Ντόβερ στο Ντέλαγουερ για να τιμήσουν την επιστροφή της σορού ενός Αμερικανού κομάντο, ο οποίος έχασε την ζωή του σε επιδρομή στην Υεμένη

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook