Μελάνια Τραμπ: Θεωρίες συνωμοσίας ότι έχει αντικατασταθεί με σωσία της | Photos + Video

μελάνια-τραμπ-θεωρίες-συνωμοσίας-ότι-732468

Φουντώνουν οι θεωρίες συνωμοσίες που υποστηρίζουν πως η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ έχει αντικατασταθεί από σωσία της, η οποία εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι φήμες φαίνεται πως οργίασαν μετά το ταξίδι του προεδρικού ζευγαριού στο Οχάιο, στις 24 Αυγούστου, καθώς πληθώρα χρηστών στο Ίντερνετ υποστηρίζει πως δεν ήταν η Μελάνια, η γυναίκα που παρουσιάστηκε στο πλευρό του Αμερικανού προέδρου.

Μάλιστα ένας χρήστης υποστήριξε: «Το χρώμα των μαλλιών και η χωρίστρα είναι λάθος, η μπλούζα λάθος, ο γιακάς του σακακιού λάθος, το λογότυπο στα γυαλιά ηλίου λείπει και από τις δύο πλευρές… σίγουρα δεν είναι αυτή».

Κάποιος άλλος χρήτης έγραψε: «Τι συμβαίνει με την ψεύτικη Μελάνια στο ταξίδι των Τραμπ στο Οχάιο χθες;» έγραψε ένας χρήστης. «Ο @ItIsIMac το έπιασε πρώτος. Δεν ξέρω ποιος το έγραψε πρώτος αλλά αυτή με το πουά πουκάμισο στο Κολόμπους δεν είναι η Μελάνια».

Σημειώνουμε πως οι φήμες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκαναν πάλι λόγο για κλώνο της Μελάνια σε μια εμφάνιση στο πλευρό του Τραμπ.
protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook