Μεγάλη προσφορά από Πλατανιά και NOVA με εκπτώσεις για τους φιλάθλους της ομάδας

μεγάλη-προσφορά-από-πλατανιά-και-nova-με-ε-50218

platanias_0Μία μεγάλη προσφορά από τον Πλατανιά Χανίων, σε συνεργασία με τη NOVA, προσφέρεται στους φίλους της Χανιώτικης ομάδας.

NOVA με 50% έκπτωση για να απολαμβάνουν οι φίλαθλοι του Πλατανιά την αγαπημένη τους ομάδα καθώς και φανταστικά αθλητικά γεγονότα!

Η συγκεκριμένη προσφορά διακινείται αποκλειστικά από το Εμπορικό Τμήμα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και μόνο σε φιλάθλους της ομάδας.

Ο καταναλωτής προαγοράζει σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή 12μηνη πρόσβαση μόνο στην υπηρεσία NOVA Sports pack ή στην υπηρεσία NOVA επίγεια sports ή στην υπηρεσία Όλα τα κανάλια Novasports (υπηρεσία που συνδυάζεται με NOVA 3Play).

Η υπηρεσία, που δεν περιλαμβάνει εξοπλισμό, προσφέρεται σε μορφή DVD Case, μέσα στο οποίο ο πελάτης θα βρει μια scratch card με ένα μοναδικό 12ψήφιο αριθμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά και μόνο από το Official Store της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, στον Πλατανιά (στον κεντρικό δρόμο, απέναντι από τα Γραφεία της Π.Α.Ε.).

Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί ότι η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από υφιστάμενo συνδρομητή για την ανανέωση της συνδρομής του.

Ειδικότερα:

  • Sports pack: 12 μήνες συνδρομή. Επίσημη λιανική τιμή: 626,40 ευρώ. Τιμή για τους φίλους του Πλατανιά Χανίων: 299 ευρώ. Έκπτωση: 52%!
  • Επίγεια sports: 12 μήνες συνδρομή. Επίσημη λιανική τιμή: 298,80 ευρώ. Τιμή για τους φίλους του Πλατανιά Χανίων: 149 ευρώ. Έκπτωση: 50%!
  • Όλα τα κανάλια novasports: 12 μήνες συνδρομή. Επίσημη λιανική τιμή: 300 ευρώ. Τιμή για τους φίλους του Πλατανιά Χανίων: 149 ευρώ. Έκπτωση: 50,3%.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.fcplatanias.gr και http://fcplatanias.gr/ads/FORTHNET.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook