Μεγάλη εθελοντική πρωτοβουλία για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων έρχεται στα Χανιά

μεγάλη-εθελοντική-πρωτοβουλία-για-τη-379636

Μόλις ένας χρόνος είναι που ξεκίνησε το Wheeling2help, μία φιλανθρωπική δράση που στόχο είχε να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά με καρκίνο του Συλλόγου “Φλόγα”.

wheeling2help

Με πρωτοπόρους τον Έλπη και τη Δώρα, οι οποίοι ξεκίνησαν να ποδηλατούν από το Λονδίνο με τελικό προορισμό την Αθήνα, επιτεύχθηκε ένας μεγάλος στόχος· η συγκέντρωση πάνω από 15.000 ευρώ για τα παιδιά αυτά. Το Wheeling2help επιστρέφει μετά από ένα χρόνο για να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά με αναπηρία. Ο Έλπης και η Δώρα ανεβαίνουν ξανά στο ποδήλατο, αυτή τη φορά με αφετηρία την Κωνσταντινούπολη και τελικό προορισμό το Ηράκλειο.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που ξεκινά η Παραολυμπιάδα και υπό την αιγίδα της Παραολυμπιακής Επιτροπής. Θα διανύσουν 1.700 χλμ περνώντας από 20 πόλεις. Κάποιες απ' αυτές είναι: Θεσσαλονίκη (15/9), Λάρισα (17/9), Αθήνα (25/9) και τέλος, Ηράκλειο (9/10), όπου θα γίνει μία εκδήλωση αλληλεγγύης και εθελοντισμού.

Το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση στο Castello City Hotel, όπου μέσα από ομιλίες θα γνωρίσουμε καλύτερα το Wheeling2help, θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε ενεργά και θα ανταλλάξουμε απόψεις γι’ αυτή την πρωτοβουλία.

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά που δίνουν καθημερινά τον δικό τους, προσωπικό αγώνα και μας διδάσκουν με την ψυχική και σωματική τους δύναμη. Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή τη γιορτή, που θα στελεχωθεί από πολλούς συλλόγους και θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο στις 9 Οκτωβρίου.

Η βοήθεια σας είναι καλοδεχούμενη. Σας περιμένουμε!

Home

https://www.facebook.com/events/1717531588464525/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook