Μείωση τελών 50% το χειμώνα στο αεροδρόμιο Χανίων | Τα σχέδια της Fraport και η άφιξη της Sky Express το χειμώνα

μείωση-τελών-50-το-χειμώνα-στο-αεροδρόμι-701944

Τα σχέδια της για το αεροδρόμιο των Χανίων παρουσίασε σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Χανίων η Fraport Greece.

Η Γερμανική εταιρία στο πλαίσιο της πολιτικής της, για προσέλκυση επισκεπτών στα Χανιά και την χειμερινή περίοδο και προκειμένου ο προορισμός να καταστεί περισσότερο ελκυστικός, ανακοίνωσε ένα πακέτο κινήτρων το οποίο περιλαμβάνει την έκπτωση των τελών στο αεροδρόμιο Χανίων κατά 50%.

Όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη μείωση θα ισχύει καθ όλη την χειμερινή περίοδο.

Όπως είπε ο κ. Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece ανέφερε πως το αεροδρόμιο των Χανίων ήταν σε καλύτερη κατάσταση από όλα τα υπόλοιπα τα οποία διαχειρίζεται η εταιρία στην Ελλάδα, αλλά και σε αυτό έπρεπε να γίνουν μια σειρά από παρεμβάσεις, με στόχο το Γεώργιος Δασκαλογιάννης να είναι πλήρως ανακατασκευασμένο πριν τα Χριστούγεννα.

Σημείωσε πως οι παρεμβάσεις θα αφορούν τους χώρους των εστιατορίων όπου θα κατασκευαστούν έξι νέα εστιατόρια, τα DUTY FREE του αεροδρομίου, αλλά και εξωτερικούς χώρους.

Στο πλαίσιο δε της αύξησης της επιβατικής κίνησης, έκανε αναφορά και στα επιπλέον 40 νέα δρομολόγια για τα Χανιά.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αεροπορική εταιρία SKY EXPRESS που από την 1η Νοεμβρίου θα πραγματοποιεί τρία δρομολόγια σε καθημερινή βάση από τα Χανιά για την Αθήνα και αντίστροφά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της SKY EXPRESS κ. Χάρης Μπότσαρης αναφερόμενος στα παραπάνω δρομολόγια τόνισε πως είναι ήδη διαθέσιμα και η τιμή ξεκινάει από τα 37 ευρώ από Χανιά για Αθήνα και από 45 ευρώ για το αντίστροφο δρομολόγιο, ενώ η πρόταση της αεροπορική εταιρίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή σε όλους τους ναύλους.

Επισημαίνεται πως η έναρξη των δρομολογίων της νέας αεροπορικής εταιρίας που έρχεται στα Χανιά εντάσσεται στο πλαίσιο της πολίτικης της Fraport Greece για αύξηση των δρομολογίων εσωτερικού κυρίως την χειμερινή περίοδο.

Τέλος από την πλευρά των εκπροσωπών της Fraport Greece τονίσθηκε ότι από την εταιρία γίνονται μια σειρά από επιστημονικές έρευνες προκειμένου οι όποιες ενέργειες από την πλευρά της για την προσέλκυση ακόμα περισσότερων αεροπορικών εταιριών και επισκεπτών στα αεροδρόμια να είναι στην διάρκεια το χρόνου αποτελεσματικότερες.

Στην σημερινή παρουσίαση των σχεδίων της Fraport Greece, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων των Χανίων και η αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδια για θέματα τουρισμού κα Ελπίδα Τσιτσιρίδη.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook