«Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ εξαπάτησαν 75χρονη

μαϊμού-υπάλληλοι-της-δεη-εξαπάτησα-214909

policeΓια κλοπή και απάτη σε βάρος ηλικιωμένης συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι τρεις Ρομά, ηλικίας 40, 39 και 34 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη κατά συναυτουργία.

Δύο από τους συλληφθέντες προσποιήθηκαν ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ και ένας εξ αυτών εισήλθε στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας και αφαίρεσε, με την μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το πρωί, δύο από τους κατηγορούμενους (40χρονος και 39χρονος) μετέβησαν σε οικία 75χρονης ημεδαπής, στην περιοχή Χρισσό Φωκίδας, όπου με το πρόσχημα ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ, ο 40χρονος εισήλθε στο σπίτι της παθούσας και αφαίρεσε, με την μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δελφών και άμεσα διενεργήθηκαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, σε συνεργασία με αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, στο πλαίσιο των οποίων το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με επιβαίνοντες τους τρεις κατηγορουμένους, εντοπίστηκε να κινείται επί της εθνικής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας.

Την προανάκριση, για την υπόθεση, διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δελφών, αστυνομικοί του οποίου κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, καθώς και το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook