«Μαϊμού» σύμβουλος του Σαμαρά έταζε διορισμούς στη Βουλή έναντι αμοιβής

μαϊμού-σύμβουλος-του-σαμαρά-έταζε-δ-154488

vouli-kommata-epidotiseis-570-800x533Ενας επιτήδειος κυκλοφορούσε με ακριβά κουστούμια και δήλωνε σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, έταζε διορισμούς στη Βουλή και αναζητούσε θύματα προκειμένου να θησαυρίσει σε βάρος του.

Μάλιστα για να μπορέσει να γίνει ακόμα πιο πιστευτός δεν δίστασε ακόμα και να πλαστογραφήσει την εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ώστε να πείσει ιδιοκτήτη ταβέρνας σε νησί του Αιγαίου  πως μεσολάβησε για να διοριστούν τα παιδιά του στο Κοινοβούλιο και μάλιστα με μισθό 3.000 ευρώ το μήνα και κυρίως ως μόνιμο και αμετάκλητο προσωπικό.

Ο άτυχος ιδιοκτήτης της ταβέρνας πείσθηκε και στη συνέχεια κατέβαλε το ποσό των 16.000 ευρώ στον απατεώνα σύμβουλο, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πλέον τον αναζητάει η ασφάλεια.

Το μεγαλύτερο σοκ βέβαια το πέρασαν βέβαια οι δυο γιοι του ιδιοκτήτη της ταβέρνας που πήγαν στην Βουλή με το ΦΕΚ ανά χείρας για να πιάσουν δουλειά, αλλά εκεί διαπιστώθηκε πως το ΦΕΚ είχε πλαστογραφηθεί και στο γνήσιο δεν υπήρχε ουδεμιά αναφορά πρόσληψης προσωπικού.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook