Μαχαίρωσε τον κουμπάρο του που έλεγε ότι η σύζυγός του… είχε πάει με πολλούς άντρες μαζί

μαχαίρωσε-τον-κουμπάρο-του-που-έλεγε-ό-722159

Το ερωτικό πάθος στην κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του και η φήμη που διέδιδε ο φίλος και κουμπάρος του ότι η γυναίκα του είχε συνευρεθεί στο παρελθόν με περισσότερους από έναν άνδρα συγχρόνως, όπλισε το χέρι του με σουγιά και χωρίς κανένα δισταγμό μαχαίρωσε τον κουμπάρο στην κοιλιά και μάλιστα με μανία.

Ο δράστης καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οι αρεοπαγίτες επικύρωσαν την ποινή, απορρίπτοντας την αίτηση αναίρεσής του κατά της καταδικαστικής απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Ο καταδικαστείς είχε μόνιμη ερωτική σχέση με την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερή του Ο.Σ., την οποία στη συνέχεια παντρεύτηκε (κατά τα πρότυπα του γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της κατά 25 χρόνια μεγαλύτερης συζύγου του Μπριζίτ Τρονιέ). Το θύμα διατηρούσε διακοπτόμενη, κατά διαστήματα, ανάλογη σχέση με την φίλη και κουμπάρα της Ο.Σ., η οποία εργαζόταν ως μπαργούμαν.

Μάλιστα, για ένα διάστημα, τριών περίπου μηνών, το θύμα και η σύντροφος του φιλοξένησαν τον δράστη και την σύζυγό του στο σπίτι που διέμεναν.

Το θύμα ωστόσο δεν ενέκρινε τις στενές σχέσεις της συντρόφου του με την Ο.Σ., θεωρώντας την τελευταία αμφίβολης ηθικής υποστάσεως. Σε βάρος της είχε κάνει δυσμενή σχόλια, επειδή είχε πληροφορηθεί ότι η Ο.Σ. στο παρελθόν είχε συνευρεθεί με περισσότερους άνδρες συγχρόνως, αλλά και διατηρούσε παράλληλους ερωτικούς δεσμούς.

Μάλιστα, το θύμα μια ημέρα που λογομάχησε με τη σύντροφό του, της είπε «πήγαινε να κάνεις παρτού…. με την κουμπάρα σου», εννοώντας την Ο.Σ.

Όμως, στις αρχές του καλοκαιριού του 2008 η μπαργούμαν μετέφερε στην κουμπάρα και τον άνδρά της τα όσα έλεγε ο σύντροφος της για εκείνη.

Στο άκουσμα αυτών ο δράστης είπε στην μπαργούμαν ότι ο σύντροφος της «δεν έχει καμία δουλειά να πιάνει την γυναίκα μου στο στόμα του, εγώ θα του κάνω ζημία και θα τον πληρώσω».

Αμέσως, τηλεφώνησε σε κάποιο άγνωστο άτομο, στο οποίο είπε ότι «έχω πρόβλημα με κάποιον και θέλω να πάμε να τον βρούμε».

Στη συνέχεια έστειλε στον παθόντα, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, μήνυμα (SMS) που έγραφε: «Επειδή είσαι μεγάλο κωλόπαιδο…όπου σε βρω θα σε φυτέψω», εννοώντας ότι θα τον σκοτώσει.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας έστειλε νέο SMS στο οποίο έγραφε: «Όπου σε τύχω θα σε χαρακώσω κι αν δεν είμαι εγώ θα είναι οι δικοί μου».

Μισή ώρα περίπου μετά ο δράστης τηλεφώνησε στο θύμα του και του μίλησε απειλητικά, ενώ μετά από μία ώρα περίπου, του ξανατηλεφώνησε και σε ήρεμο αυτήν τη φορά τόνο, του ζήτησε να συναντηθούν για να συζητήσουν. Πράγματι το ραντεβού κανονίστηκε για την επόμενη μέρα σε κεντρική πλατεία.

Στο ραντεβού ο δράστης πήγε μαζί με την Ο.Σ. και μόλις κατέβηκαν από το αυτοκίνητο ρώτησε το θύμα: «Τι έχεις μαζί μου;». Η απάντηση ήταν: «Δε σας πειράζω, ούτε λέω τίποτα για σας».

Τότε ξαφνικά ο καταδικασθείς, έβγαλε από την τσέπη του ένα σουγιά, και επιτέθηκε στο θύμα. Η Ο.Σ. μπήκε ανάμεσα τους για να αποτρέψει το κακό, αλλά από μια άστοχη κίνηση του δράστη -συζύγου, δέχθηκε μια μαχαιριά στο αριστερό χέρι, το οποίο άρχισε να αιμορραγεί.

Το πάθος του δράστη ήταν τόσο μεγάλο που δεν θορυβήθηκε από τον τραυματισμό της γυναίκας, και επιτέθηκε πάλι. Αυτή τη φορά έμπηξε τον σουγιά «με σφοδρότητα στην αριστερή κοιλιακή του χώρα».

Δεν αρκέστηκε στο πλήγμα αυτό, όπως αναφέρει η δικαστική απόφαση, αλλά, «καθώς το μαχαίρι ήταν εμπηγμένο στην κοιλιά του, μετακίνησε τούτο ανοδικά και παράλληλα με τον κορμό του τελευταίου, με αποτέλεσμα να προκαλέσει στο σώμα του επίμηκες βαθύ τραύμα (σχίσιμο) από το ύψος κάτω από τον αφαλό μέχρι σχεδόν το στέρνο».

Το θύμα έπεσε επιτόπου αιμόφυρτο, ενώ ο δράστης με την αιμορραγούσα σύζυγό του επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν από τον τόπο του εγκλήματος, αφήνοντας τον τραυματισθέντα αιμόφυρτο στο έδαφος και αβοήθητο και αδιαφορώντας για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του.

Ο δράστης άφησε την Ο.Σ. που είχε τραυματιστεί έξω από το νοσοκομείο και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του.

Το αιμόφυρτο στο έδαφος θύμα αντελήφθη φίλος του, ο οποίος ήταν μαζί του πριν την μοιραία συνάντηση και ειδοποίησε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι υπέστη «εκσπλάχνωση τριών εντερικών ελίκων λεπτού εντέρου από «νύσσον» όργανο, που προκάλεσε ρήξη του τοιχώματος του».

Τελικά, οι γιατροί έραψαν τα τραύματα και διασώθηκε, ενώ ο δράστης παραμένει στις φυλακές.

Protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook