Μαχαίρωσε την πεθερά γιατί δεν τον άφηνε να δει το παιδί του

μαχαίρωσε-την-πεθερά-γιατί-δεν-τον-άφη-678002

Στιγμές τρόμου έζησε μια 49χρονη στα Λουτρά Αιδηψού,το πρωί του Σαββάτου, όταν δέχτηκε επίθεση από τον 30χρονο γαμπρό της που την μαχαίρωσε έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν, επειδή δεν τον άφηνε να δει το παιδί του του οποίου η γυναίκα έχει την επιμέλεια!

Όπως έγινε γνωστό, η 49χρονη είχε κερδίσει την επιμέλεια του ανηλίκου με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, στο οποίο η ίδια είχε καταθέσει ότι η κόρη και ο γαμπρός της δεν είναι κατάλληλοι να φροντίσουν ένα παιδί, επειδή και οι δυο κάνουν χρήση ναρκωτικών. Ωστόσο, ο 30χρονος δεν μπορούσε να δεχθεί την απόφαση και πήγε στο σπίτι της ζητώντας να του δώσει το παιδί. Η 49χρονη αντέδρασε και τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς, πάνω στον οποίο ο γαμπρός έβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά και τον κάρφωσε στο γόνατο της πεθεράς του, η οποία έπεσε αιμόφυρτη στο δάπεδο!

Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί αλλά συνελήφθη λίγη ώρα μετά από άντρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που άσκησε δίωξησε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Πρωτο Θεμα

One thought on “Μαχαίρωσε την πεθερά γιατί δεν τον άφηνε να δει το παιδί του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook