Μαχαίρωμα μέρα μεσημέρι στο κέντρο των Χανίων | Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική ένας άνδρας | Photos

μαχαίρωμα-μέρα-μεσημέρι-στο-κέντρο-τω-719821

Σε σοβαρή κατάσταση και αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, ένας άνδρας νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, τραυματισμένος από μαχαίρι στην πλατεία της δημοτικής Αγοράς Χανίων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας διαπληκτίστηκε έντονα με αποτέλεσμα, να βγει μαχαίρι από έτερο άτομα και να το καρφώνει -πιθανότατα- στον λαιμό το θύματος, που έπεσε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο μπροστά από την Δημοτική Αγορά.Φωτογραφίες του zarpanews.gr από το σημείο

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας αφότου χειρουργήθηκε, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων απέκλεισαν το σημείο και διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό, ενώ σημειώθηκε μια σύλληψη ενός αλλοδαπού όπου βρέθηκε με το μαχαίρι της επίθεσης, ενώ αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για αναζήτηση ενός ακόμη ατόμου που συμμετείχε στον καυγά.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Μαχαίρωμα μέρα μεσημέρι στο κέντρο των Χανίων | Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική ένας άνδρας | Photos

  1. Μαζέψτε επιτέλους όλα τα μαστουρια και τους περιθωριακούς από την Πλατεία Αγοράς. Ντροπή για την τοπική μας κοινωνία να διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση. Μεταφέρετε τους σε δομές που θα βοηθηθούν. Ας σταματήσουμε πια να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Αναδείξετε τα και θεραπεύσετε τα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook