«Ματιές» Ερμή Ζωνιανών σε Κόλτζο και Σκύβαλο

ματιές-ερμή-ζωνιανών-σε-κόλτζο-και-σ-628436

Το σαφάρι για την εξεύρεση του κατάλληλου διαδόχου του Μανόλη Πατεμτζή στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών συνεχίζεται στους «πράσινους», οι οποίοι εξετάζουν σχολαστικά και προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που έχουν στα χέρια τους.

Οι άνθρωποι του Ερμή Ζωνιανών έχουν στα χέρια τους περιπτώσεις προπονητών, όπως οι Σηφάκης, Σκύβαλος, Καλοπήτας, Βαμβακούλας, Δρακόπουλος. Σε αυτούς προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες αυτές των Μειμάρογλου, Κόλτζου, Κούρτογλου, Νόλη, Σκούνα, Πετρά, Βολωνάκη, Α. Αποστολάκη, αλλά και του Χρήστου Βασιλείου, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Σε λίγο πιο προχωρημένο επίπεδο φαίνεται πάντως να βρίσκονται οι περιπτώσεις των Ηλία Καλοπήτα, Γιώργου Κόλτζου και Αλέξανδρου Κούρτογλου, με τους οποίους έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα. Σαν μια πολύ ελκυστική περίπτωση φαντάζει αυτή του Ηλία Καλοπήτα, με εμπειρία από την κατηγορία, με θητεία σε αρκετές ομάδες Γ’ Εθνικής, με τελευταίο τον πάγκο του Αιγάλεω.

Πολύ καλές συστάσεις ακολουθούν και τον Γιώργο Κόλτζο, τον τεχνικό του Άρη Σούδας, ο οποίος μας είχε απασχολήσει προ δυόμισι μηνών, τότε που ο νεαρός τεχνικός είχε έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με την Επισκοπή. Ουσιαστικά, τότε η μετακίνησή του στην Επισκοπή είχε χαλάσει από την αντίδραση του Άρη Σούδας να συναινέσει σε αυτό. Βέβαια, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού η πρόταση για τον Κόλτζο έρχεται από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Πηγή: goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook