Μαρτυρίες σοκ από τα θύματα του Δράκου του Αμαρουσίου | Προσπαθούσε να μου βάλει ταινία στο στόμα»

μαρτυρίες-σοκ-από-τα-θύματα-του-δράκου-377009

Τρεις μαρτυρίες σοκ αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος από την δικογραφία για τον Δράκο του Αμαρουσίου. Τα όσα περιγράφουν οι τρείς γυναίκες είναι κυριολεκτικά ανατριχιαστικά.

«Προσπαθούσε να μου βάλει ταινία στο στόμα»

25 Μαϊου 2016: Την 5,45 ξεκίνησα από το σπίτι μου για να μεταβώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ στην οδό Αγράφων. Καθώς περπατούσα άκουσα βήματα από πίσω μου και κατάλαβα ότι κάποιος έτρεχε προς το μέρος μου. Θέλησα να κάνω στην άκρη για να περάσει αλλά πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε κάποιος προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα με ταινία και δίχως να θυμάμαι πως, βρέθηκα πεσμένη στο έδαφος.

Ενώ βρισκόμουν κάτω ήρθε από πάνω μου προσπαθώντας εκ νέου να μου κλείσει το στόμα με ταινία. Αντέδρασα φωνάζοντας και κλωτσώντας τον, ενώ ταυτόχρονα με τα χέρια μου τον έσπρωχνα στο πρόσωπο και πιθανόν με τα νύχια μου του προκάλεσα αμυχές στο πρόσωπο. Τότε αυτός έβγαλε την ταινία από το στόμα μου και απομακρύνθηκε τρέχοντας στην οδό Αγράφων.

«Έβαλε το χέρι του στα πόδια μου»

23 Μαΐου 2016: Στις 09.00 το πρωί αποβιβάστηκα από το αυτοκίνητο στην οδό Πάρνηθος και κατευθύνθηκα προς την δουλειά μου. Με προσπέρασε ένας άνδρας ο οποίος σταμάτησε έξω από πολυκατοικία παριστάνοντας ότι ήθελε να εισέλθει σε αυτήν.

Αφού τον προσπέρασα κινήθηκε γρήγορα από πίσω μου και έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια μου θωπεύοντάς με και προσπαθώντας να με ρίξει κάτω. Εγώ τον έβρισα και τον χτύπησα στο πρόσωπο. Κατόπιν των ανωτέρω αυτός άλλαξε κατεύθυνση και γύρισε την πολυκατοικία ατάραχος.

«Δεν έπαιρνα ανάσα»

11 Μαϊου 2016: Στις 07.05 περπατούσα στην υπόγεια διάβαση μεταξύ Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Αντίθετα προς το μέρος μου ένας άνδρας ψηλός, εύσωμος με μυωπικά γυαλιά, με χακί μπουφάν. Ξαφνικά αισθάνθηκα έντονη πίεση από πίσω μου και είδα το ανωτέρω άτομο να με έχει αγκαλιάσει πολύ σφιχτά και με το ένα του χέρι να με ακουμπάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Προσπάθησα να αντισταθώ, να φύγω αλλά με έριξε κάτω, ήρθε από πάνω μου και με την παλάμη του μου έκλεισε το στόμα ενώ με το άλλο χέρι συνέχισε να με αγγίζει στα γεννητικά μου όργανα και στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και στην προσπάθειά μου να ξεφύγω χτύπησα στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Κατάφερα να τσιρίξω και να φωνάξω βοήθεια και έτσι ο δράστης έφυγε.

Ο 30χρονος χαρακτηρίζει τις επιθέσεις που διέπραξε ως πράξεις «μείωσης του γυναικείου φύλου» και φυσικά ρίχνει την ευθύνη στην ιερόδουλη από τη Ρουμανία με το όνομα «Τζωρτζέτα».

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο κατηγορούμενος, βρίσκεται πλέον απομονωμένος στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού και σύμφωνα με πληροφορίες του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, δεν μιλάει σε κανέναν και η ψυχολογική του κατάσταση έχει επιδεινωθεί.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook