Μαρία Σπυράκη: Πρωτοφανείς αντοχές η Κρήτη | Τι είπε στο zarpa.gr

μαρία-σπυράκη-πρωτοφανείς-αντοχές-η-κ-138463

spyrakiΓια τις επερχόμενες ευρωεκλογές στις οποίες θα είναι υποψήφια αλλά και για το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στην Περιφέρεια Κρήτης, μίλησε στο zarpa.gr, η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη.

«Ή παπάς – παπάς ή ζευγάς-ζευγάς: Δεν μπορείς να κρατάς δύο ιδιότητες – δεν μπορείς να είσαι και ελέγχων και ελεγχόμενος», είπε η γνωστή δημοσιογράφος που λίγες μόλις ημέρες μετά την παραίτησή της από το Mega, περιοδεύει στην Κρήτη ενόψει ευρωεκλογών.

«Πρωτοφανείς αντοχές» η Κρήτη

«Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος» τόνισε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ: «Ξέρατε, χωρίς να σας έχει ειδοποιήσει κανείς για το τι θα επακολουθούσε, το πώς είναι να εργάζεται κανείς και να προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα ελαχιστοποιώντας τις συνέπειες της κρίσης».

Όπως τόνισε, ο λαός της Κρήτης, πρέπει τώρα «να εκλέξει ανθρώπους που θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κονδύλια για τις υποδομές της» καθώς «είναι ένας τόπος πολύ δημιουργικός και έχει κάθε δυνατότητα από εδώ και στο εξής να διεκδικήσει το καλύτερο, γιατί επέδειξε πρωτοφανείς αντοχές και στην πιο δύσκολη περίοδο της χώρας.

 «Ο Τσόκας θα είναι στον δεύτερο γύρο»

Στο πλαίσιο της χθεσινής περιοδείας της στο Ηράκλειο, η Μαρία Σπυράκη, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Σεραφείμ Τσόκα, ο οποίος, όπως είπε, «απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι το ένα από τα δύο πρόσωπα που θα δώσουν την μάχη του δεύτερου γύρου».

Ποιεί την ανάγκη φιλοτιμία ο Κριτσωτάκης 

Την διαπίστωσή της ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αντιμετωπίζει ένα τεράστιο ζήτημα πολιτικού προσωπικού» στις Περιφέρειες, μετέφερε η κα Σπυράκη: «Γίνεται πλέον φανερό ότι δεν υπάρχουν πρόσωπα που να θελήσουν να υποστηρίξουν την πολιτική του, γιατί πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει την πολιτική αυτή κι έπειτα να εμπνεύσει κάποιους σοβαρούς ανθρώπους  από τις τοπικές κοινωνίες να στρατευτούν σε αυτήν», είπε χαρακτηριστικά

¨»Ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει μάλλον από ανθρώπους που ποιούν την ανάγκη φιλοτιμία, όπως συμβαίνει στην Κρήτη με την περίπτωση του κ. Κριτσωτάκη»

 Για τις Ευρωεκλογές

Η ίδια, ζητώντας από τους πολίτες της Κρήτης να την στηρίξουν με τον «σταυρό» τους μαζί με τον Κρητικό υποψήφιο κ. Κεφαλογιάννη, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των Ευρω-εκλογών:

«Είναι μια πολιτική αναμέτρηση. Θα πουν οι πολίτες «ναι» στον Αντώνη Σαμαρά να συνεχίσει την προσπάθεια της εξόδου από την κρίση, η οποία έχει αρχίσει να αποδίδει ή  θα θελήσουν να επιστρέψουμε σε μια περίοδο όπου η συζήτηση για την πολιτική αβεβαιότητα θα κυριαρχήσει (…) θέτοντας υπό αμφιβολία όλα αυτά που έχουν επιτευχθεί με τόσο κόπο και τόσες θυσίες;»

pappas spyraki_bΗ κα Σπυράκη, στο πλαίσιο της επίσκεψή της στην Κρήτη, σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στο Ρέθυμνο, όπου συμμετείχε μαζί με τους τοπικούς βουλευτές σε debate με θέμα τις ευρωεκλογές που διοργάνωσαν οι φοιτητές Πολιτικών Επιστημών του Ρεθύμνου ενώ απόψε θα είναι στα Χανιά για παραδοσιακό δείπνο σε στενό κύκλο.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook