Μαρία Μπεκατώρου: «Όταν μεγαλώνεις… για κάποιο λόγο δεν έχεις παιδί» | Video

μαρία-μπεκατώρου-όταν-μεγαλώνεις-γ-310531

Στο πλατό του «Πρωινού ΣουΚου» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία σε λίγους μήνες μαζί με τον σύντροφο της Φώτης Μπερνάντο θα αποκτήσουν τον καρπό του έρωτα τους. Η ηθοποιός μοιράστηκε τα συναισθήματα της για τις πιέσεις που δέχεται μία γυναίκα μετά τα 30.

«Έχουν μια κακή συνήθεια οι δημοσιογράφοι να ρωτάνε μια γυναίκα μετά τα 30 αν θέλει να κάνει παιδί. Εννιά στις δέκα θέλουμε. Γιατί πρέπει να φέρνεις τον άλλον σε δύσκολη θέση;» δήλωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και «χτύπησε» ευαίσθητη χορδή της Μαρίας Μπεκατώρου η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσπάθεια της με την εξωσωματική γονιμοποιήση…

«Όταν μεγαλώνεις… για κάποιο λόγο δεν έχεις παιδί, ή γιατί δεν μπορείς, ή γιατί δεν θέλεις. Εγώ κάποια στιγμή είπα ότι θα το πω ότι προσπαθώ με εξωσωματική να κάνω παιδί γιατί δεν μπορώ αλλιώς για να σταματήσει λίγο αυτή η ιστορία από όλους, από τον κοινωνικό και επαγγελματικό περίγυρο του άγχους γιατί δεν κάνετε ακόμα παιδί και γιατί δεν έχετε παιδί. Που κι αυτό πήγαινε και στον άντρα μου. Και δεν το ήθελα» είπε η παρουσιάστρια.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook