Μαρία Κορινθίου: “Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι εγώ έχω ζήτηση ενώ αυτές όχι”

μαρία-κορινθίου-δεν-μπορούν-να-χωνέ-268775

Η Μαρία Κορινθίου δέχεται πόλεμο από συναδέλφους της και πρόσφατα έκανε μία χαρακτηριστική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook. Μιλώντας στην Real Life εξηγεί τον λόγο που την οδήγησε να γράψει όλα αυτά απευθυνόμενοι στις “ανταγωνίστριές” της που την θάβουν άγρια στον εργοδότη της.

“Δέχομαι έναν άγριο πόλεμο! Με χτυπούν πισώπλατα! Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι εγώ έχω ζήτηση, ενώ αυτές όχι και πετάνε λάσπη! Μα να παίρνεις τηλέφωνο και να λες:”Διωξ’την και πάρε εμένα που είμαι καλύτερη”, “Εγώ και παίζω και χορεύω και τραγουδάω καλύτερα”! Τα μαθαίνω, γιατί όλα μαθαίνονται κάποια στιγμή, και φορτώνω! Τόση κακία; Σε μια γυναίκα που δουλεύει τόσο σκληρά και που δεν της έχει χαριστεί τίποτα; Γιατί;” , λέει θιγμένη η ηθοποιός.

Και συνεχίζει: “θα μπορούσα να βγω και να πω τα ονόματά τους, γιατί είναι ανήθικο αυτό που κάνουν, αλλά ούτε να ξεκατινιαστώ θέλω -ξέρεις πολύ καλά ότι κρατάω πάντα χαμηλούς τόνους και δεν μου αρέσουν οι κορόνες- ούτε και να τις διαφημίσω! Αλλά ναι, έχω γίνει έξαλλη. Έπαιρναν τον Θωμόπουλο και του έλεγαν: “Τι την πήρες την Κορινθίου στην καλοκαιρινή δουλειά;”. Συνάδελφοί μου ηθοποιοί. Και το ίδιο συνεχίζουν να κάνουν και τώρα. Ας μάθουν, λοιπόν, πως ξέρω τις τακτικές τους, μήπως και ντραπούν και σταματήσουν τη λάσπη.”

Πηγή:tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook