Μαντέψτε πριν από πόσα χρόνια αγοράστηκε αυτό το γεύμα στα McDonalds | Δύσκολη απάντηση!

μαντέψτε-πριν-από-πόσα-χρόνια-αγοράστ-329530

Μία απίστευτη φωτογραφία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook η Jennifer Lovdahl, μια 33χρονη χειροπρακτικός από το Άνκορατζ της Αλάσκα.
mcdonalds-2Με την πρώτη ματιά, φαίνεται σαν συνηθισμένο happy meal από την γνωστή αλυσίδα fast food McDonalds, το οποίο αποτελείται από πανέ κοτόπουλο και τηγανητές πατάτες. Ωστόσο, αν κοιτάξει κανείς πιο προσεκτικά τη συσκευασία, θα προσέξει κάτι παράξενο.

Επάνω της βρίσκεται κολλημένη μία απόδειξη με ημερομηνία αγοράς την 8η Ιανουαρίου. Και όχι, δεν πρόκειται για ένα γεύμα που αγόρασε σήμερα η νεαρή γυναίκα για κάποιο από τα παιδάκια της, αλλά για ένα γεύμα που αγόρασε ακριβώς πριν από έξι χρόνια (το 2010) και έχει διατηρηθεί αναλλοίωτο μέχρι σήμερα, χωρίς ίχνος σήψης ή άλλης φθοράς.

«Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που αγόρασα αυτό το «Happy Meal» στα McDonalds», έγραψε στην ανάρτησή της η 33χρονη, εξηγώντας ότι είχε κρατήσει όλο αυτό το διάστημα το γεύμα στο γραφείο της, ως ένα πρωτότυπο πείραμα που είχε σκοπό να δείξει πόσο γεμάτες συντηρητικά και ακατάλληλες είναι αυτές οι τροφές για τον ανθρώπινο οργανισμό και ιδιαίτερα για τα παιδιά που βρίσκονται πάνω στην ανάπτυξη.

«Όλο αυτόν τον καιρό δεν εμφάνισε ούτε ίχνος σήψης ή μούχλας. Μυρίζει μόνο σαν χαρτόνι», γράφει η χειροπρακτικός τονίζοντας ότι τα γεύματα fast food είναι γεμάτα βλαβερές χημικές ουσίες. «Επιλέξτε αληθινό φαγητό! Μήλα, μπανάνες, καρότα, σέλερι… αυτό είναι πραγματικό φαγητό», γράφει η 33χρονη υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής.

Σύμφωνα με την Jennifer, που αποκαλεί το φαγητό της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων «αηδιαστικό», η χάρτινη συσκευασία είναι πιθανόν να αποσυντεθεί πολύ νωρίτερα από το φαγητό!

Πηγή: protothema.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook